Mit tegyek ha egy kutya megtámad? Olvastam egy ilyen kérdést de mi van akkor ha egy gyengébb illetőt támad meg? (Többi lent)
Elég jó környéken lakunk, de rengeteg harci kutya van. Múltkor majdnem széttépett egy nálam egy évvel idősebb lányt, ha nem lett volna vele a kiskutyája biztos meg is történt volna.:( (mondanom sem kell hogy a kiskutya belehalt)
Mit csináljak így? Csak egy kislány vagyok nem vagyok nehéz "préda". Elég sokat járok egyedül. Futni nem a legjobb ötlet mert mégjobban rájön az 5 perc. Nem félek a kutyáktól csak ezektől a vadállatoktól.xd Mégha a területére mennék akkor oké de az utcán megyek.
Vadászboltban lehet venni.
Nos, ha te, kislány, mész hazafelé a sötét utcán és egy ijesztő alak megpróbál megragadni vagy fenyeget, ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a törvény betűje. Ha ténylegesen veszélyben érzed magad, akkor nyugodtan fújjad le az illetőt, aztán fuss, ahogy a lábad bírja, emberek közé, és kérj segítséget.
Mi a nagyobb veszély szerinted, hogy te (ill. gondolom kiskorú vagy, tehát a szüleid) kaptok egy ejnyebejnyét, esetleg némi bírságot a spray indokolatlan használatáért, vagy hogy valami r0hadék bánt téged? Naugye.
A 10-esre reagáltam egyébként.
11. "kaptok egy ejnyebejnyét, esetleg némi bírságot a spray indokolatlan használatáért"
Szerintem, ha valaki megtámadja, nem igen fogja feljelenteni azért, hogy lefújja, neki nagyobb a veszítenivalója, meg amúgy is a patkányok félnek. :D
Még annyit, hogy pl ezt biztosan hordhatod, oda van írva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!