Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha egy kutya...

Mit tegyek ha egy kutya megtámad? Olvastam egy ilyen kérdést de mi van akkor ha egy gyengébb illetőt támad meg? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Elég jó környéken lakunk, de rengeteg harci kutya van. Múltkor majdnem széttépett egy nálam egy évvel idősebb lányt, ha nem lett volna vele a kiskutyája biztos meg is történt volna.:( (mondanom sem kell hogy a kiskutya belehalt)

Mit csináljak így? Csak egy kislány vagyok nem vagyok nehéz "préda". Elég sokat járok egyedül. Futni nem a legjobb ötlet mert mégjobban rájön az 5 perc. Nem félek a kutyáktól csak ezektől a vadállatoktól.xd Mégha a területére mennék akkor oké de az utcán megyek.

2015. ápr. 11. 12:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vadászboltban lehet venni.

Nos, ha te, kislány, mész hazafelé a sötét utcán és egy ijesztő alak megpróbál megragadni vagy fenyeget, ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a törvény betűje. Ha ténylegesen veszélyben érzed magad, akkor nyugodtan fújjad le az illetőt, aztán fuss, ahogy a lábad bírja, emberek közé, és kérj segítséget.

Mi a nagyobb veszély szerinted, hogy te (ill. gondolom kiskorú vagy, tehát a szüleid) kaptok egy ejnyebejnyét, esetleg némi bírságot a spray indokolatlan használatáért, vagy hogy valami r0hadék bánt téged? Naugye.

2015. ápr. 11. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem. Ezt legálisan magaddal hordhatod és megvédheted magad. Csak arra figyelj, hogy ha szembe szél van, akkor te is kapsz belőle, és lehet még jobban megszívod, mint ő (ha tutira akarsz menni, hordj napszemcsit [vicc] :D). Webáruházban is rendelheted, kb 4000 forint, de megéri.
2015. ápr. 11. 21:50
 13/19 anonim ***** válasza:

A 10-esre reagáltam egyébként.

11. "kaptok egy ejnyebejnyét, esetleg némi bírságot a spray indokolatlan használatáért"

Szerintem, ha valaki megtámadja, nem igen fogja feljelenteni azért, hogy lefújja, neki nagyobb a veszítenivalója, meg amúgy is a patkányok félnek. :D

2015. ápr. 11. 21:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Igaz.:D csak olvastam ha pl. Nálam van és megtalálják már akkor is megbüntetnek.. de pl. Multkor egy lányt követtek és egy rendőr azt mondta hogy tartsanak maguknál valamilyen spray-t vagy csináljanak ugy mintha telefonálnánk.. akkor most nem tudom mi van:DD gondolom meg van határozva hogy milyet/mekkorát lehet használni.
2015. ápr. 11. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt engedély nélkül hordhatod. Legalábbis 2 éve még így volt. Dobj egy zöld pacsit, mert ma csomószor lepontoztak :D
2015. ápr. 11. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, 50 ml alattit viselhetsz.
2015. ápr. 11. 22:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Automat mindenkinek ment a zöld kéz.:D Köszönöm a válaszokat!^^
2015. ápr. 11. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy pl ezt biztosan hordhatod, oda van írva:

[link]

2015. ápr. 11. 22:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi!:D szép lenne ha magamra fujnám xD
2015. ápr. 11. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!