Egy gyengébb jellemű kutya jó nevelő lenne?
Van egy kutyám és szeretnék még egyet!Viszont az a baj hogy a kutyám elég úgymond "gyenge jellem"!
Észre vettem nem rég hogy ha lent másik kutya füvet eszik,akkor ő is!Ha megugatja 2 kutya egymást akkor hajlama van beszállni,ha nem szólok rá!Legalábbis az utóbbi ne rég fordult elő!
Egyébként jól szocializált,jól nevelt,kiegyensúlyozott kutyus,de félek hogy a kiskutya fogja elnevelni őt,és nem ő a kiskutyát!
Szerintetek?
A kiskutya nem fogja elnevelni,az én öreg kutyám is ilyen, és ugyanilyen most is, hogy itt a kicsi már régóta.
Ez az egész rajtad áll, hogy mennyire vezeted/irányítod őket, és nem rajtuk.. :)
Ha szükségét érzed, járjatok kutyaiskolába. :)
Mert magától ha egy habzó szájú kutya mellett megyünk el,ügyet sem vet rá,eszébe sem jut olyan dolgokat csinálni mint amit mondjuk egy másik kutyus társaságában igen!:)
Amúgy engem ez nem zavar,csak ha lenne egy kölyök,nem biztos hogy örülnék ha elhülyítenék egymást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!