Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kutyám oldalában?

Mi lehet a kutyám oldalában?

Figyelt kérdés
3 hete levették a lábkörmét, kapott antibiotikumot injectioban 2x is, most egy hete érzem hogy a azsuri helyén duodr nött, nem fáj neki, de nem is mulik el, akkora mint egy zöld dio. a kutyám meg spitz, de lehet hogy 2 dudor van, hétfön tudom vinni dokihoz. mi lehet és mit fognak vele csinálni?
2010. febr. 19. 20:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A szuritól lehet.Nekem is volt a pulimmal ilyen probléma,csak a nyakánál.Neki az állatorvos tűvel leszívta,de visszajött a dudor és utána szikével felnyitotta.A vágás után 1-2 nap múlva rendbe jött a kutyus.Az én kutyusomnál vérhólyag szerűség volt.Remélem a tiéd is hamar rendben lesz.Minél hamarabb vidd el orvoshoz!!!
2010. febr. 19. 20:14
 2/15 A kérdező kommentje:
csak hétfön tudom elvinni, de akkor mindenképpen köszi szépen.
2010. febr. 19. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyámnak is volt, az azért van mert az injekciót a kötőszövetbe adják, és ha az injekcióban van olyan ami irritálja a kötőszövetet ott ilyen gumó jön. Nekünk a kutya kullancsos volt ugyanilyen gumója jött. Ott ilyen véres váladékféle van, olyan rózsaszínes. Az orvos vagy azt fogja mondani hogy majd elmúlik, vagy leszívja neki, de sztem lefogja szívni, de minden képen vidd el. De ne félj injekció után várható az ilyen, nem lesz baja.
2010. febr. 19. 20:19
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm. aggodom érte, de akkor miért van hogy most jött ki pedig már lassan 3 hete hogy kapta a szurit, a másodikat meg 2 hete?
2010. febr. 19. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvos hogy 2-5 hétig várható hogy kijön rajta. Második vagyok.
2010. febr. 19. 20:33
 6/15 A kérdező kommentje:
jaa ,jo tudni.. nem is tudtam erröl hogy kijöhet.. akkor hétfön délután doki. remélem addig nem lesz késön.. nagyon szeretem a kutyámat nem birnám ki ha baja lenne..
2010. febr. 19. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz késő, nem okoz semmiféle maradandó károsodást, leszívatja neki és kész, mondom:))
2010. febr. 19. 20:46
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy biztatsz, majd megirom a fejleményeket. Zsu.
2010. febr. 19. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:
okse Milán
2010. febr. 19. 20:48
 10/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Szerintem elmúlik magától. Nekünk az egyik dogon féltenyérnyi dudor nőtt az oltás után 2 héttel. Kb. 2 hét alatt múlt el.
2010. febr. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!