Honnan tudnám megszerezni egy fajta tenyésztőinek listáját?
Figyelt kérdés
Vannak kennelek amiket évek óta figyelemmel kísérek, van honlapjuk és folyamatosan frissítik is, de ismerek olyat, akinek hallok a kutyáiról, de a weblapon már évek óta nem volt aktivitás. Szeretnék szerezni egy listát, ahol le van írva, hogy pl.
Kiss Júlia - Napsugár kennel - beagle, német juhászkutya - Budapest - elérhetőség (e-mail/telefonszám/honlap)
Ha egyáltalán van ilyen lehetőség természetesen :) Mert szerintem sokat segíthetne egy ilyen lista a kennel kiválasztásánál, már csak azért is, mert lehet, hogy van egy szuper tenyésztő a közelben én meg elmegyek az ország másik végébe :D
Szóval, szerintem értitek mire gondolok :) Most nem állok kiskutyavásárlás előtt, de kíváncsivá tett ez az "ötlet".
Ír szetter fajtáról lenne szó.
2015. ápr. 9. 19:25
1/1 anonim válasza:
a fajtagondozó ETSZ-nek irsz, és ők minden bizonnyal fognak segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!