Milyen kistermetű kutyust vegyek?
Kutyát szeretnék venni, kistermetűt, Yorki, csivava, vagy westire gondoltam, tudnátok esetleg oldalt ajánlani ahol nézhetnék ilyen kutyákat?
olcsón?
A helyi állatmenhelyek weboldalain is vannak kint gazdára váró kölykök és felnőtt kutyusok egyaránt.
Akár még faj(ta)tiszta kutyust is találhatsz közöttük.
Az általad írtak tenyésztőtől drágák, mert divatkutyák. Szaporítótól (na az a rosszabb) pedig nem érdemes venni.
Olcsón nem tudunk.
Az olcsó kutya szaporított.
Olvasgass a témában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=szapor%EDtot..
Ezek nem olcsók.
Menhelyről fogadj örökbe, vannak picikék is.
ha még olcsón is akarod,akkor érhetnek meglepetések.
1.megveszed a kis yorkidat,amiből felnőtt kutyaként lesz egy yorkira hasonlító 6-7 kilós kutya.
2.a csivava alapból egy kellemetlen természetű kutya,ha kifogsz egy túltenyésztett variációt,akkor az még rosszabb.
3.a westie meg csak simán csúnya.
én a helyedben vennék egy szép kecses értelmes törpe uszkárt.
uszkárral kevésbé lehet bakot lőni mind küllemben mind természetben.
Yorkim van. Soha ne vegyen senki neten kutyát. Egyet elküldtem betegen és el kellett altatni, aztán találtunk az országba egy tenyésztőt. Őrendes, mindig érdeklődik, hogy van.
U.I.:a westie nem csúnya, de nem is kicsi. kb 5 kilós. a csivava max 2,5, a yorkim most 6 hónapos és 2,7kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!