11 éves vagyok. Menhelyen sétáltathatok kutyát?
Nem tudom nálatok hogy van, de először szerintem kisebb munkát adnak.
Én amikor elsőnek voltam (azt hiszem 12 évesen) először kis munkát kaptam, pedig bizakodtam, hogy kutyát sétáltatok. (volt is egy kis "mező" elzárva mellettük). Rokonommal mentünk. Szerintem először nem fogják neked megengedni, de esetleg anyukád beszélhet velük az érdekében. Ami persze nem tuti. Főleg egyedül nem.
ez nagy mértékben függ a menhelytől
de általánosságban elmondható, hogy mindenütt szükség van a segítségre, és ha látják rajtad, hogy szívesen foglalkozol a kutyákkal és szereted őket, akkor nagy valószínűséggel megengedik hogy sétáltass :) (maximum majd nem adnak nagytestű kutyát, aki elránthat, hanem csak kis- éa közepes testűeket.
kérdezd meg a menhely személyzetét, hogy megengedik-e
ha pedig nem, akkor se csüggedj, vállalj náluk másféle önkéntesmunkát, ami közben szintén kutyák közelében lehetsz (pl. nyáron lehet vízzel locsolni a kenneleket, hogy ne hevüljenek túl a kutyák, vagy itatás/etetésben is segíthetsz)
esetleg ha találsz magad mellé idősebb kísérőt, aki veled együtt sétálna, akkor nagyobb eséllyel megemgedik a sétáltatást
utolsó, nálunk ez nem így van!!!!! különben is, minden menhelyen más
én is voltam sétáltatni, koromat meg sem kérdezték!!! látták hogy szeretem és ennyi...
Attól függ melyik menhelyen.
a legegyszerűbb: kérdezd meg attól aki ott dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!