Hogyan tanítsam meg a kutyámat arra hogy szobatiszta legyen és hogy ül! Fekszik!?
Először is nagyon sok időt, türelmet és figyelmet fog követelni a tanítás! Nekem is kölyök még úgyhogy tudom, milyen :) Szobatisztaságra én is kerestem megoldást sőt orvostól is kérdeztem. Mostanra mindennap egyre sűrűbben viszem le, és a vizelettel már nincs annyi gond. A doki azt mondta, vigyünk le egy kis vizeletet vagy ürüléket, hogy érezze a szagát.
De figyelj oda mert a doki azt is mondta h lehet hogy félelmében minden szart meg fog enni!!!!
Az ültetés: Én ezt "jutalomfalattal"( ami vagy egy kis kenyér volt vagy sajt (vaagy például az én kutyám imádja az almát) ) értem el. Leültem mellé és a marjától lefelé kezdtem el lenyomni kicsit,közben pedig kiadtam a parancsszót: ül. Amint letette a hátsóját rögtön ment a jutalom:)
Remélem tudtam segíteni, kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!