Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyökkutyánál görbe lábak...

Kölyökkutyánál görbe lábak alakulhatnak ki a kalcium tablettától?

Figyelt kérdés

9 hetes magyar vizslánknak adtunk már 2 db kalcium tablettát a tenyésztő javaslatára. Az utóbbi napokban viszont az első két lába elkezdett kifelé görbülni. Az állatorvos féreghajtó tablettát adott rá, és mondta, hogy nem kell kalciumot adnunk neki, úgyhogy ezek után nem is fogunk...

A kérdésem az lenne, hogy ezt a görbeséget okozhatta a kalcium tabletta?

A féreghajtó tablettától ez el fog múlni? Mert nem igazán értem az összefüggést a férgek- és a görbeség között.. :/ vagy mit javasoltok, mit tegyek most, hogy elmúljon?

2015. ápr. 7. 21:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egyébként ma beszéltem az állatorvossal és azt mondta, hogy azért adott féreghajtót, mert a férgek valahogy el tudják vonni a D-vitamint, és amiatt nőttek a lábai ferdén.

Susa táppal sajnos nem tudom tovább etetni, mert a környékemen nem beszerezhető.

Egyébként mára már egyenesedett valamit a kutyus lába.

2015. ápr. 8. 11:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként még az is eszembe jutott, hogy az előző napokban kezdtem el jutalomfalatokkal tanítgatni, és lehet hogy a falatok is közrejátszottak a görbülésben. :( Pedig betartottam a csomagoláson az ajánlott mennyiséget, de akkor inkább leállok a tréninggel addig, amíg helyre nem jön.
2015. ápr. 8. 12:10
 13/16 A kérdező kommentje:
itt egy fénykép a kutyusról: [link]
2015. ápr. 8. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Édes pofa:) ez egyáltalán nem vészesen görbe! Simám meggyógyul ne aggódj, az én kutyámnak sokkal csúnyább volt .
2015. ápr. 8. 12:19
 15/16 Sándor Anikó válasza:
Üdv.látom régi a poszt. Mi most vettünk egy vizslát január 30-án. Február 8 an kapta meg a 3 oltást. Először csak az egyik lába volt görbe, gyenge, remegett. Ma már mind a kettő. Ha jön utánunk van h orra bukik, igy vissza megy a helyére. váltottunk tápot allateledel boltba vettünk neki prémium eledel vital dog a neve. kinövi ezt v kell aggódnunk h nem lesz jó a lába?
febr. 13. 12:17
 16/16 Sándor Anikó válasza:
Azt nem irtam h most 11 hetes
febr. 13. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!