Lebénultak a kutyám izmai. Nem tud felállni és kakilni sem. És mivel kérdőjel nélkül nem tudom kiírni?
DOKTORT MÁR HÍVTUNK!! De ő aszt mondta hogy kálcium hiányos a kutya beadott neki egy jó nagy adag kálciumot (úgy2,5 decit) és etöl elméletileg jobbankelett volna lenie most valamilyen erőseb kálciumból hoz infuziót ,de nem tudom mikor legutóbb beadták neki a kálciumot semi se változott mi is adtunk neki ,de semi különbség.Nem váro hirtelen változást de 2,5 decinél elméletileg felkelet volna tudnia álni ,de még a nyakát sem tudta felemelni.
nem tud valaki segiteni?
Mikortól áll fenn ez a helyzet? Volt már kor
bban ilyen? Hány éves a kutya? Ismert betegségei?
Lehet ő ingyen csinálja a semmit.
Elhiszem,hogy rosszak az anyagi helyzetek,DE inkább nézitek a szenvedését?Miért nem ajándékozzátok el?Vagy keress fel orvost a környéken akinél van lehetőség részletfizetésre.
Mellesleg semmit nem írtál a kutyáról pl Kor?Neme?Fajtája?
Keverék 2 éves vanak kiskutyái és nem találnák neki gazdát és nem is akarunk elaltatni meg pláne nem csak úgy 2 napja áll fenn a helyzet még meggyógyulhat.De az lehetséges hogy egy jobban felszerelt álatorvosi klinika segitene rajta.
Ó és aszt elfelejtettem mondani hogy 5és fél hete születek kiskityái most le vannak választva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!