Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan találom meg azt az...

Hogyan találom meg azt az orvost, aki a legszakszerűbben, legigényesebben ivartalanít Budapesten?

Figyelt kérdés
Nem olcsó akciót keresek, hanem olyan orvost, aki a leginkább ért hozzá, aki nem a legolcsóbb szereket használja (hallottam, hogy altatás és altatás között nagyon nagy különbség lehet, mint ahogy a cérna sem mindegy, hogy milyen, amivel bevarrják a sebet.) Szóval a legjobbat keresem.
2010. febr. 19. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor az Egyetemen érdeklődj!
2010. febr. 19. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott foglalkoznak ilyennel?... Rákeresek, köszi.
2010. febr. 19. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
újpest vet. petőfi utca 16.
2010. febr. 19. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

www.mancsok.hu

Dr Csikós Károly a doki neve,mindegyik kutyusomat nála ivartalaníttattam,tökéletes szakmai tudással rendelkezik,külföldön dolgozott,kutatott sokáig.

Nem mellesleg az áraik is nagyon jók,nem az a céljuk,hogy minél több pénzt húzzanak le a gazdiról,hanem hogy minden kisállat maximális segítséget kapjon.

2010. febr. 19. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi dokit én is nagyon tudom ajánlani. Kimagasló a hozzáértése és nem mellesleg hatalmas a szakmai tapasztalata.
2010. febr. 19. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ajánlom! Akik még jók: Felicavet, Mestervet, Minivet.
2010. febr. 19. 14:02
 7/8 Akiteki ***** válasza:
100%
Cérnában nem nagy különbségek vannak, de keress olyat, aki gázzal altat. Hívj fel néhányat és kérdezd meg. A legtöbb probléma az altatással szokott lenni. Gázzal nem igazán tudnak túlaltatni.
2010. febr. 21. 00:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Csikós doki felszívódó cérnával varr,nem kell varratszedésre menni,és altatás után pár órára bent tartják megfigyelésen(ébresztés után).
2010. febr. 21. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!