Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya? (Többi lent)

Melyik kutya? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném eldönteni melyik kutya a jobb szerintetek:beagle,csivava,palotapincsi,tacskó?
2010. febr. 18. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyértelműen beagle: az a legegészségesebb a felsorolt fajták közül, a többi sztem túltenyésztett. a tacskó annyira nem, de az meg hajlamos a porckorongsérvre ( na vajon mért ). ha szeretnél mégegyet, és miskolc közelében laksz, kb két hónap múlva tudok neked adni egyet :)))
2010. febr. 19. 16:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Heves megyében lakok és igen pont akarunk mégegyet :) de mennyiért adnátok?
2010. febr. 20. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
nem tudom pontosan, apukáméknál fognak születni. nem fognak sokba kerülni, vagy ingyen, vagy oltásár. az anyukájuk törzskönyves, az apuka sajnos az anyuka fia. tudom, lehet, hogy így nem kell, de így tiszta. de az apuka apukája is törzskönyves. véletlenül becsúszott alom, nem volt még idő ivartalanítani a kutyákat. azért ha így is kell egy kiskutya, szólj, és majd írok privit, ha megszülettek.
2010. febr. 20. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!