Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a kiskutyám lábával?

Mi lehet a kiskutyám lábával?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta olyan mintha ki lenne fordulva a mellső mancsa. Furcsán előre áll, nem egyenes. Mi lehet ez? Nem fáj neki, szaladgál, csak sántít. Kedden viszem dokihoz, de addig is mit csináljak vele? Nem volt semmi előjele, nem esett le sehonnan, nem ütötte be, legalábbis nem vettem észre. Fáslizzam be? Kézzel ki tudom egyenesíteni, de visszaugrik neki.

9 hetes vizslakeverék, Brit Premium tápot kap.

2015. ápr. 4. 10:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Egyébként most, hogy így mondod, eddig se tartotta teljesen normálisan, de egy hete az oltásnál azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, ez normális, majd kinövi. Tegnap este óta áll neki ilyen csúnyán, addig nem ilyen volt. :(
2015. ápr. 4. 12:49
 12/23 anonim ***** válasza:
ha elolvastad, amit belinkeltem, ott is írják, hogy a rosszul etetés utáni túl erős táp is okozhatja. Nem a te hibád. Hiszen te csak jól akartad tartani. Sajnos, ez a kiskutya rosszul reagált a hirtelen minőség váltásra. Orthopéd orvos és rendbe fogják hozni.
2015. ápr. 4. 12:54
 13/23 anonim ***** válasza:
A Brit előtt milyen tápot kapott? Ne hibáztasd magad!
2015. ápr. 4. 12:56
 14/23 anonim ***** válasza:
Fáslizd be, de ne túl szorosra. Az ünnepek után pedig keress megfelelő orvost.Vegyél neki egy gyengébb tápot. Akár felnőttnek valót is.Még nyitva vannak üzletek.Aztán a doki majd megmondja, mi legyen tovább az etetésével és a kezelésével.
2015. ápr. 4. 12:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Vagy erre a pár napra főzz neki rizst némi csibehússal.
2015. ápr. 4. 12:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Chappyt kapott. Most elfutottam a boltba, vettem neki ilyet. Ebédre már azt kapott, de csak felnőtteknek való volt. Nem lesz tőle baja?

Mihamarabb keresek egy jó orvost szegénynek:(

2015. ápr. 4. 13:08
 17/23 A kérdező kommentje:

Kihívtam hozzá az ügyeletes állatorvost, azt mondta csontgyengeség, kezelés nélkül elgörbültek volna a mellső lábszárcsontjai. :( kapott háromféle injekciót, cés adnom kell neki csonterősítő gyógyszert pár hónapig, de meggyógyul, nem lesz neki maradandó elváltozása :)

Köszönöm nektek a tanácsokat! :)

2015. ápr. 4. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Igazán gondos gazdája vagy a kiskutyádnak!

Kérlek, olvasd végig, amit küldtem linket. Etetésre is van benne utalás.

2015. ápr. 4. 20:10
 19/23 A kérdező kommentje:

:) kedves tőled :) ő is családtag, persze, hogy megteszek érte amit tudok.

Végigolvastam köszi, kérdeztem erről az orvost, azt mondta nem kell neki rosszabb táp, időben elkaptuk a bajt, elég lesz a gyógyszer, ha mégse javul akkor jön újra, de sokkal rosszabb állapotú kutyusokon is szokott segíteni ez a kezelés. Kapott kalciuminjekciót, valami d betűset, meg még egy csonetrősítő szurit, nem emlékszem a nevükre.

Akkora kő esett le a szívemről, hogy elmondani nem tudom :)

2015. ápr. 4. 20:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha hinnéd nekem mennyire!

Lehet nem ismerem a kutyust, de átérzem. Így éreztem veled az aggodalmat.

További gyógyulást kívánok!:)

2015. ápr. 4. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!