Mi lehet a kiskutyám lábával?
Tegnap este óta olyan mintha ki lenne fordulva a mellső mancsa. Furcsán előre áll, nem egyenes. Mi lehet ez? Nem fáj neki, szaladgál, csak sántít. Kedden viszem dokihoz, de addig is mit csináljak vele? Nem volt semmi előjele, nem esett le sehonnan, nem ütötte be, legalábbis nem vettem észre. Fáslizzam be? Kézzel ki tudom egyenesíteni, de visszaugrik neki.
9 hetes vizslakeverék, Brit Premium tápot kap.
Chappyt kapott. Most elfutottam a boltba, vettem neki ilyet. Ebédre már azt kapott, de csak felnőtteknek való volt. Nem lesz tőle baja?
Mihamarabb keresek egy jó orvost szegénynek:(
Kihívtam hozzá az ügyeletes állatorvost, azt mondta csontgyengeség, kezelés nélkül elgörbültek volna a mellső lábszárcsontjai. :( kapott háromféle injekciót, cés adnom kell neki csonterősítő gyógyszert pár hónapig, de meggyógyul, nem lesz neki maradandó elváltozása :)
Köszönöm nektek a tanácsokat! :)
Igazán gondos gazdája vagy a kiskutyádnak!
Kérlek, olvasd végig, amit küldtem linket. Etetésre is van benne utalás.
:) kedves tőled :) ő is családtag, persze, hogy megteszek érte amit tudok.
Végigolvastam köszi, kérdeztem erről az orvost, azt mondta nem kell neki rosszabb táp, időben elkaptuk a bajt, elég lesz a gyógyszer, ha mégse javul akkor jön újra, de sokkal rosszabb állapotú kutyusokon is szokott segíteni ez a kezelés. Kapott kalciuminjekciót, valami d betűset, meg még egy csonetrősítő szurit, nem emlékszem a nevükre.
Akkora kő esett le a szívemről, hogy elmondani nem tudom :)
Ha hinnéd nekem mennyire!
Lehet nem ismerem a kutyust, de átérzem. Így éreztem veled az aggodalmat.
További gyógyulást kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!