A kiskutyám megütötte magát, lehet valami gond belőle?
A teraszunk lépcsője kissé csúszós és a kutyát ez valószínűleg nagyon érdekli, mert folyamatosan felmászkál a lépcsőn, de lejönni már nem igazán tud, mert még bébi, ezért ilyenkor nyüszít meg vakkantgat és jövök és leteszem a földre. Ma viszont nem várta meg még odaérek és segítek neki, hanem egymaga akart lejönni, de megcsúszott a lába és lecsúszott egy-két fokot a lépcsőn. Nagyon megijedtem, de meg sem bírtam nézni, hogy lett-e valami baja, mert már rögön tovább játszott, ugrált, rohangált le-föl a kertben, csóválta a farkát egész nap. Ezért gondoltam azt hogy minden oké, de az előbb tiszta véletlen vettem észre, hogy eléggé kék lett a hely, ahol megütötte magát. Ebből lehet valami gond? Mit csináljak?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, vagy csak túlaggódom, de ő az első kiskutyám és nagyon féltem :( Vagy inkább hagyjam, hogy a saját bőrén tapasztalja meg a dolgokat?
Szerintem ha tovább játszik,és jókedvű a kutyus,akkor nem lehet semmi komolyabb vele.
Ha baj lenne,félrekucorogna,és lesütött fejjel nyalogatná magát.
Kicsit tapogasd meg neki ahol kék,ha nagyon nyüszít és fáj neki,akkor vidd el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!