Alternatív gyógymód! Kutyának mit lehet adni ha gyulladás van a szervezetében? Grapefruitmag cseppet lehet adni?
A k.....a életbe, hogy ti mindig a legrosszabbat feltételezitek és egyebet nem tudtok tanácsolni, csak orvos!!!!!! Az orvos nem ISTEN! Sokszor egy hasonló korábban átélt tapasztalat többet tud segíteni, mint a ki---tt erős gyógyszerek!
Nyilván ez volt az első, hogy rögtön orvoshoz vittem és minden vizsgálatot elvégeztek!
Egy csomó alternatív gyógymód van ami sikeres, nem egy példát tudok mondani, és a szakirodalom is!!!
Ha alternatív kezelés kiegészítést szeretnél, azt is az orvostól kérdezd meg! Vagy ha ő nem tud ilyet ajánlani, vannak állatorvosok, akik az alternatív gyógyászathoz is értenek, de neki is mindenféleképpen mondd el, pontosan mit adott az előző orvos neki. Hiába természetes szer, hatással lehet a gyógyszerekre.
Ráadásul a legtöbb gyümölcs magja, vagy annak a kivonata veszélyes és mérgező a kutyákra.
Eszem ágában nincs grapefriutmag cseppet adni önhatalmilag!
A kérdésemben kifelejtettem, hogy PÉLDÁUL. Mert tudom, hogy embereknél nagyon hatékony, én is szedtem, sokat is segített ....., tehát valami hasonlót szeretnék a kutyámnak is. Most adok neki Immunovet-et, de az csak immunerősítő, nem gyulladáscsökkentő.
#7 De akkor sem nekünk kell feltenni a kérdésedet, hanem egy szakembernek, érted? Lehetőleg a saját állatorvosod áldásával.
Egy részt tudni kell, hogy mégis milyen szurit kapott a kutya. Másrészt, ki tudja, hogy az alternatív doki milyen szempontokat néz még.
Mondok homeós példát, mert azzal van tapasztalatom: a homeopátia az egész lényt nézi, kezeli. Így az, hogy "gyulladás van a szervezetében" röhejesen kevés információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!