Hogyan kell, a Boxernek az elálló füleit leszorítani, leragasztani? Hogy szép lógós legyen mint szokott, ne pedig lapát fülei.
Figyelt kérdés
Hogy ne így álljanak [link]
Hanem így [link]
Még csak 3 hónapos még pici, és mostanában kezdett elálló lenni neki.
2010. febr. 18. 14:42
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. febr. 19. 12:29
12/24 Akiteki válasza:
Semmit. A jó fültartást nem ragasztással meg műtéttel csinálják, hanem tenyésztéssel.
13/24 Winner of Royal Hill válasza:
Utolsó tényleg? hogy Te milyen okos vagy:) Gratulálok. Ezzel sokat segítettél a kérdezőnek,büszke lehetsz magadra.Én azért csak ragasztom azt a fület,ha szükség van rá. Nem tudom miből gondolod,hogy több évtized munkáját,miszerint a fülek minnél erősebbek,porcosabbak felfelétörekvők legyenek, 5 év alatt ki lehet pusztítani az állományból. Te ezek szerint kissé korlátolt vagy,ha ezt elhiszed. És gondolom nem tenyésztesz sem dogot,sem boxer,amely fajtákat ez a probléma érint!
14/24 anonim válasza:
És ha nem úgy álla a füle, ahogy a természet adta, úgy már nem is tetszik a kutyád vagy mi?
15/24 A kérdező kommentje:
11:55..
Tudtommal ez egy olyan oldal ahol segítséget lehet kérni, nem pedig támadást kell szítani. Ha nem tud az ember értelmes tanáccsal szolgálni ne írjon inkább semmit. Én nekem jobban tetszik az, ha nem elálló füle van. Ettől az ebnek semmi fájdalma nem lesz, de ha a gyerekednek eláll a füle és majd csúfolják akkor sem kell majd semmit tenned, igazad van.
2010. febr. 22. 12:26
16/24 anonim válasza:
A kutyát is csúfolják majd az oviban? :O
17/24 A kérdező kommentje:
az emberek csúfolhatják ugyan úgy persze.
2010. febr. 22. 13:02
18/24 anonim válasza:
Na de akkor. Biztos én vagyok tudatlan, de én még csak olyan ragasztásról meg bármi már korrekcióról hallottam, ami azt szolgálja, hogy a fül fölfelé álljon. Ilyen pl. a ragasztás és a fülcsonkítás. Olyanról még nem, hogy lefelé lapítják a fülét. Bevallom, nem értek a boxerekhez meg az ilyen fülkorrekciókhoz, ami eddig összeolvasgattam a témában és boxi tulajoktól hallottam, az az, hogy a fül lesz olyan nehéz, hogy lelapuljon. Elég fiatal még a kutyusod, szerintem ilyen korban a fülek kajlasága még természetes és előfordul minden fajtánál. De legtutibb, ha a tenyésztődet megkérdezed. Ő szakszerű tanácsot fog tudni adni. Legalábbis biztos jobban ért hozzá, mint az itt látogató emberek legtöbbje. Nem mondom, hogy itt nincsenek a témában kompetens személyek, de a legmegbízhatóbb választ egy tenyésztő vagy egy állatorvos adhat szerintem. Meg nem biztos, hogy házi praktikákkal kell megoldani, meg szigetelőszalaggal. Fülragasztáshoz speciális szerek vannak, amit nem a sarki boltban, de nem is a Fressnapf-ban fogsz tudni beszerezni.
19/24 anonim válasza:
Viszont bocsi, de az az ember, aki egy árnyalatnyival másabb fültartás miatt csúfol egy kutyát, elég sötét lehet. Az ilyen az sznob, nem pedig állatbarát.
20/24 A kérdező kommentje:
Már megoldódott. De amint most írtad nem értesz hozzá, de még is hozzá szólsz. Nem értem tényleg. Az, hogy te nem hallottál erről arról, nem jelenti azt, hogy nem is létezne, igen van, ez a fajta korrigálás. Nem csak a felfele állításnál szükséges, de azt megint vágják és nem ragasszák. Ha nem értesz valamihez, ne szólj hozzá.
2010. febr. 22. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!