Hogyan neveljem le erről?
Figyelt kérdés
Van egy több mint egy éves amstaffunk.Barátságos,nem bánt senkit,ha kölyköt hoztunk a házhoz,azzal se bánt kevesbé barátságosan. De séta közben támadna neki a kerítésnek ahol ugatnak a kutyák és más sétáló kutyával se szimpatizál..egyszer mentünk sétálni egy másik idegen kutyussal,azzal is megtartva a kellő távolságot. egy nagy placcon felváltva engedtük el őket,úgy nem volt semmi probléma,nem támadt neki,a játékára figyelt. hogyan tudnám megnevelni,hogy más kutyákkal is nyugodtan elengedhessem? (amúgy tényleg az itthoni fiatalabb kutyánk nyúzza,sose volt felé egy rossz mozdulata se ) előre is köszi a válaszokat,szeretném végre úgy sétáltatni hogy ne féljek attól hogy na ő most odamegy arcoskodni :) negatív kommenteket nem kérek,segítséget szeretnék :)...2015. ápr. 1. 19:45
1/3 anonim válasza:
Mi a negatív komment? Ezt sose értettem.
Ha nevelési tanácsra van szükséged, menj kutyaiskolába, ahol foglalkoznak viselkedési problémás kutyákkal. Az ilyen viselkedésnek ezer oka lehet, és kétezer megoldása, ne várd, hogy véletlenül látatlanban beletippeljünk neked a tutiba :) Azt se tudjuk, mennyire gondolja komolyan, miért csinálja, kell-e rendbeszedni az otthoni rangsorotokat, milyen súlyú retorzió lenne a legmegfelelőbb a kutyának... Szóval mutasd meg jó kiképzőnek, tényleg.
2/3 Moroi válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, az én kutyám pl. félelemből támadt, azt pedig teljesen máshogy kell kezelni,mint egy agresszióból támadó kutyát. Kutyasuli minden féle képpen. Főleg hogy fajtájából adodóan problemás kutyus. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Csak a kerítésen túli kutyák zavarják...amúgy negatív komment alatt azt értem hogy vannak olyan retardáltak akik kötözködnek nem pedig segítenek
2015. máj. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!