Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki 3 honapos kutyámat...

Yorki 3 honapos kutyámat ahogy viszem az utcán idegene simogatjak. Tetszik neki. Nekem nem. Hogy tudnám elerni hogy harapos legyen idegenekkel?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 15:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Neem.nem.fogom hagyni simogatni. Lehet társasági kutya de ez nem szimpatikus hogy boldog boldogtalan hozzá nyulna!!
2015. ápr. 1. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, tudod, én már láttam olyan "nagy kutyást", aki direkt azért elkezdte tömködni a kezét a kutya szájába, hogy megmutassa, hogy őt nem fogja megharapni - de olyat még egyet se, aki ne rántotta volna vissza a kezét a "fertőző bőrbetegsége van!" felkiáltástól :D
2015. ápr. 1. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondtam, hogy hagyd hogy simogassák, csak azt, hogy akkor hazudj valamit, de semmiképpen se a kutyát neveld bunkónak:) mondjuk nem tudom, mennyi pletykás nyugdíjas lakik nálatok, lehet ha elterjeszted a fertőző pletykát, másnapra már a fél utca mutogat, hogy hogy tartod a kutyát, meg biztos kosz van nálad és azért olyan a kutya... pedig ugye nem is:)
2015. ápr. 1. 16:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Basszus ma elsutottem a T mobilba a kutya harap dumát azt mondta nem baaaaj...XD hát....kénytelen leszek tényleg a fertőző dolgot...😉 majd alakul..talán ha nagyobb lesz nem lesz ennyire közvetlen
2015. ápr. 2. 17:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Felpontoztam mindenkit köszi a válaszokat
2015. ápr. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!