Meddig bírja visszatartani egy felnőtt kutya? (persze anélkül, hogy szenvedne vagy káros lenne az egészségére)
Az én kutyám (ivaros szuka) általában háromóránként jelzi, hogy ki szeretne menni. Mivel semmi értelme kínozni, ki is viszem pisilni, ha szól.
Amikor dolgozom vagy elmegyek valahová, akkor ügyelek rá, hogy 8 óránál többet ne kelljen visszatartania. Ennyit könnyedén kibír hétköznaponként. De előfordult már (vészhelyzetben), hogy 12 órázott szegény. Kibírta azt is, nem csinált be, de nem győztem bocsánatot kérni érte, hogy ilyen nehéz helyzetbe hoztam. :-)
Tüzelés időszakában sokkal gyakrabban kell neki pisilni, ezt megfigyeltem. (Ne essetek nekem: jövő kedden lesz az ivartalanítása.)
nyugodj meg, kibírnak 8-9 órát simán, éjjel még 12 órát is.
Nekünk tacskóink vannak, volt már, hogy hétvégén elaludtunk, 10-kor keltünk és a kutyák is aludtak, pedig este 8 óta nem voltunk lent.Persze, ha kellett volna nekik akkor felébresztettek volna.Ne zavard össze a pellussal meg alommal.A kutya alapból tiszta, az óljába nem piszkít, a lakásban tartott kutya "ólja" a lakás.
Az én kutyáim este 8-tól reggel 7-ig alszanak. Nem pisilnek be.
Az egyik olyan lusta, hogy 9-kor ki kell zavarni, hogy keljen már fel és menjen ki pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!