Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet a kutyát utólag,...

Hogy lehet a kutyát utólag, hatásosan leszidni, megbüntetni?

Figyelt kérdés

Azzal szórakozik, hogy a virágaimat kiássa, vagy lefejezi, megrágja a növényeimet, de soha nem sikerül rajtakapni. Hiába mutatom neki, hogy miért haragszom, hiába szidom le, látom rajta, hogy gőze nincs mi rosszat tett.

( egy kölyökvizsláról van szó)

2015. márc. 26. 14:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként még csak hiperaktívnak se mondanám. Ha nem vagyok vele kint az udvaron, akkor többnyire csak fekszik és alszik. Próbáltam már lesben állni, de nem jövök rá mikor csinálja. Az a gyanúm, hogy azután miután kipihente magát a játék után, és várja, hogy újra dögönyözzem kicsit. Kiprovokálni sem sikerült még, hogy akkor csinálja mikor ott vagyok, mert akkor nem nyúl egyikhez se. Rafkós kis kutyuli:)
2015. márc. 26. 16:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy leások valami kis szegélyt, ez amúgy jó ötlet!

No de a cserepes virágok akkor se ússzák meg :\

2015. márc. 26. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért alszik sokat mert kicsi. Nem azért mert nem hiperaktív. :) Én még lusta vizslát nem láttam, az összes mozgékony, szeleburdi, de mivel a tiéd még kicsi ezért sokat alszik, mint a babák.
2015. márc. 26. 18:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó ! Nekem is gyanús , hogy ennyivel nem úszom meg :) Ő volt a legnyugodtabb kölyök az alomban, azért választottuk, de természetesen fel vagyok készülve, tudom milyenek a vizslák. :)

Szerinted mennyi idős korában fog változni? Most még tényleg szinte babakutya, leginkább bújni szeret, kb. meddig tart ez az időszak?

2015. márc. 26. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 éves korára kezdett egy kicsit megkomolyodni, de igazából most 6 évesen látom rajta, hogy jobban fárad mint mondjuk 3 évesen. Mi sajnos későn ivartalanítottuk (kb. 1,5 éves korában), utána is csökkent egy picit, egy nagyon keveset az aktivitás. Már nem dolgoztak a hormonok annyira.
2015. márc. 27. 10:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Tiéd kan vagy szuka? Kanok makacsabbak, habár ez is nevelés kérdése.
2015. márc. 27. 10:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Az enyém szuka. Én is csaj vagyok, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy kan kutyám legyen.
2015. márc. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!