Ez tisztavérű husky kutya? sos
Már elegem van h le keverékezik a nyomi osztálytársaim :D
Nincs papirja,kaptam a kutyust.
Ujabban azzal jönnek hogy amelyik huskynak nem kék a szeme az keverék.Ez komoly? :'DDD
Kérdés:Husky?Teljes mértékben?
Az osztálytársaidnak van esze, mondhatom. :D Mi az hogy amelynek nem kék a szeme, az nem husky?
Hát, nem szoktam nagyon husky kutyusokat nézegetni, de azért látszik rajta hogy nem fajtatiszta! De gyönyörű, azt elmondhatom! (Mindig imádtam a husky-t, azonban sajnos nincsen ilyen kutyusom, helyette kettő más fajta van.)
Miert nem fajtiszta?
(vagyis mibol gondoljatok azt hogy nem az xd)
Fajtisztának fajtiszta. :) Te a fajtatisztára gondolsz!
Hát, nem tudnám megmagyarázni miért látom keveréknek, de egy olyan, aki nem ért a fajtákhoz, az simán rámondja hogy fajtatiszta! Szóval, az osztálytársaid alapból nem értenek a fajtákhoz, a kék szemes dolog miatt!
Amúgy mi a neve a szépségnek? :)
haha de ő az :)
Akkor ő fajtajellegű keverék,értem :)
Nekem is huskym van, és barna a szeme, törzskönyve is van: [link]
Amúgy meg szerintem elég huskys a kutyád, főleg az utolsó képen látszik jól. A farka sem kunkorodik, szerintem csak annyi, hogy a felmenői nem voltak tenyészszemlések.
Bocsénat az off-ért:
18-as válaszoló: Szép kutyád van. Nekem a kék szemű huskyk a kedvenceim (de vágyakozok egy husky iránt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!