Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaffom egyik napról a...

Amstaffom egyik napról a másikra bekattant. Mi a franc lehet ez?

Figyelt kérdés
3 staffom van,2 kan egy szuka. A 3 közül 2 örökbefogadott,a 3. tenyésztőtől van..és pont vele van a baj...9 hónapos kan,neves tenyészetből való.110 ezrembe fájt.Jártunk kutyasuliba,ugyanolyan következetesen határozottan neveltem mint a másik kettőt,és mégis megvan a baj..ha nem játszok vele morog rám,elég durván.Már 3 hete ezt csinálja..jön a labdájával ,és ha nemjátszok vele mert mondjuk épp teregetek,akkor rámnéz labdával a szájában és morog..amolyan igazi ''kihaénnem'' féle morgás ..levan mozgatva rendesen,igaz hogy játékból mostanában kevesebb jut mert sokat dolgozom,de minden nap lefutja a 4-5 kilometert bico mellett egyszuszra.Ezenfelül el van engedve lakott területen kívül egy réten,ahol kedvére szaglászhat.Nagyon rám ijesztett,félek tőle ,és hiába szólok rá hogy nemszabad ,akkor is morog:( Valahogy úgy érzem haragszom rá,mert én mindent megtettem a nevelésével kapcsolatban ,suliban is jól teljesitett mindig:( Már ki se merek menni hozzá játszani,mert a mozdulatából tudom,hogy NA IGEN,MOST FOG MOROGNI...fel evig suliztunk...most már nemtudok vele eljárni,a munkám nem engedi...ott tartok hogy visszaviszem a tenyésztőnek,mert tényleg félek tőle....pedig nagyon szeretem :(
2015. márc. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Az ideggyengeséget orvos állapítja meg. Amúgy azt javaslom hívj ki egy kiképzőt EGYETLEN alkalommal legalább, ami néhány ezer forint. Meg fogja mondani hogy mi a magyarázata a jelenségnek. Gondolom Te sem akarod azt, hogy visszaadod a kutyát (aki jó esetben már hozzád nőtt)azért, mert játékra hívott, Te pedig azt gondoltad agresszív.
2015. márc. 25. 13:37
 62/66 anonim ***** válasza:

Rehabilitációs szakemberhez jártunk vele.

Szaporítótól mentettük,négy hónapos koráig be volt zárva,a napvilágot nem látta.

2015. márc. 25. 15:53
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
Te k**vára nem értesz a kutyákhoz,és egyáltalán nem érted a jeleket és nem ismered a kutyádat. Ez a kutya játszani akar veled,semmi mást. Nem meg akar harapni,egyáltalán nem is agresszív a viselkedése a leírtak alapján. Szerintem az a legjobb ha vissza viszed szegényt, a tenyésztőhöz ő majd keres neki egy NORMÁLIS hozzá értő gazdát. Neked csak jó lehet mert nem szeretet ezt a szegény kutyát.
2015. márc. 25. 19:43
 64/66 bollocks ***** válasza:
100%
Már kérték tőled, de basztál reagálni: vedd fel videóra amikor morog, és linkeld be. De a leírtak alapján 99%, hogy játszani hív a kutyád, csak te hülye vagy, és félreértelmezed. Amstaff helyett plüsst ajánlok.
2015. márc. 27. 12:37
 65/66 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor minek van olyan kutyád,amitől félsz,ha csak rádmorog...? Nekem staffnál nagyobb kutyám van,mégse fosok be tőle,még ha meg is ugat,igaz,hogy jólnevelt,és nagyon jól ismerem,ha ugat vagy morog rám,azokat játékból szokta csinálni. Ő is szokta ezt csinálni,hogy hoz valami játékot,morog veszettül,utánamegyek,elrohan,elviszi a kert végébe,onnan még jobban morog,de ez az egész csak játék,egy szóval le tudom állítani,ha meg nem foglalkozok vele,akkor nem piszkál,hanem elvan magában.
2015. márc. 27. 15:32
 66/66 anonim ***** válasza:

Az én pit keverékem pont így játszik.

Hozza a labdát, vagy kötelet, és amikor elvenném elfut. Megyek utána, mikor utolérném elfut. Neki ez a játék. Ha ráparancsolok, hogy jöjjön oda hozzám, akkor ugye teljesíti, és egy "ereszd"-el meg is kapom a játékot, de magától nem adná. És pont a napokban volt, hogy kötélcibálás közben kezdett morogni. A két éves fiam meg hangosan kacarászott rajta. Eszembe nem jutott, hogy félnem kéne, mert ez a JÁTÉK neki!!! Azóta sem evett meg minket!

Ja és ő is egy hülye makacs példány, bizony kellett néha fizikálisan is fegyelmezni, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy megharapna.

Tényleg vidd vissza, mert a kutya megérzi, hogy félsz tőle, és így nem fog soha tisztelni! Így nem lesz jó kapcsolatotok, ha mindig attól fosol majd, mikor harap meg....

2015. márc. 27. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!