Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért pisil le MINDENT (még...

Miért pisil le MINDENT (még engem is! ) a 7 hónapos yorkim?

Figyelt kérdés

2 kutyám van, mindkettő fiú. De csak az egyiknek vannak ilyen gondjai, szó szerint mindent lepisil, a kanapétól kezdve a hangfalig, többször már engem is, direkt!

Hallottam már dominancia kifejezéséről, stresszről, de mégis mi okozhatja ezt a kutyámnál? Napi 3szor megyünk sétálni, de ugyanúgy bepisil! Teljesen kivagyok tőle! Mit lehetne tenni??

2010. febr. 16. 23:43
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
62%
Mert azért az nem mindennapi eset hogy a saját gazdáját lepisili a kutya. Nem is lát egész nap, honnan tudja hogy te vagy a főnök? Vagy mi van ha már most annak képzeli magát és megjelöl téged mint a tulajdonát? Vagy lehet hogy szorong mert sokat van egyedül.
2010. febr. 17. 00:09
 12/42 anonim ***** válasza:
46%

Ez olyan hülyeség,hogy ezzel kell rögtön támadni a Kérdezőt,hogy minek is tart kutyát... Ennyiből tényleg az emberek nagy százalékának nem lenne kutyája.Még a tenyésztőknek se,mert nekik is meg kell élni valamiből...

Szerintem teljesen egyértelmű,hogy csak a dominanciáról van szó.A kanok sajnos ilyenek egyik jobban,másik kevésbé... :)

2010. febr. 17. 00:17
 13/42 anonim ***** válasza:
és mit lehet ellene tenni?
2010. febr. 17. 00:19
 14/42 anonim ***** válasza:
37%

"Szerintem aki kertes házban lakik az se tartson kutyát ha reggeltől estig dolgozik."

Szerintem meg f.szságokat beszélsz.

2010. febr. 17. 00:19
 15/42 anonim ***** válasza:
53%
Hát szerintem ha valamelyik kutyus annyira ő akar lenni a főnök,az nem nagyon fog lemondani erről a szokásról. De javítson ki valaki ha tévedek... Nálunk mondjuk kinti kutyák vannak,így nem olyan zavaró,de folyamatosan megy mindennek a jelölgetése./Mielött betalálnának csak jelzem,hogy éppen gyesen vagyok tehát szinte egész nap otthon vagyok velük :) / Föleg ha tüzel a lány,na akkor még jobban beindulnak...
2010. febr. 17. 00:30
 16/42 anonim válasza:
31%
Nem hinném hogy kutyád van:) A yorki nem kutya hanem öleb ami lepisil mindent és mindenért sír :)
2010. febr. 17. 00:54
 17/42 anonim ***** válasza:
59%

Hát persze hogy nem fog mert ti csak egy díszt tartotok aki néha riasztónak is jó, meg lehet simogatni amikor épp nem más dolgotok van. Nem kutyát akit nevelni kell és lehet. Szerintem ha ennyi problémát nem lehetne orvosolni, akkor már rég nem lenne kutya a menhelyeken meg az emberek felénél mert elaltatták volna hogy problémás. De ti aztán nagyon profik vagytok hogy leszóltok, de egy ekkora kis gondocskát nem tudtok megoldani. :)

Annyit elmondok, hogy a tenyésztő órákat foglalkozik a kutyáival, nem házőrzőnek tartja őket, kutyaiskolába járatja, ha másért nem akkor hogy megtanulja felvezetni a kiállításon, napokat tölt vele egy-egy kiállításkor stb. Ha ezeket te is megteszed akkor nyugodtan dolgozz csak egész nap. Visszavonom amit mondtam, de van egy sanda gyanúm hogy te nem így csinálod. Én közép iskolába, egyetemre vizsgáztam 3 (nem 1 darabka!) kutya mellett! Közben pedig versenyekre jártam, járok velük, kutyaiskolába, 1-2-3 órákat sétálunk, nevelem őket, együtt nyaralunk stb, pedig van egy bazinagy kertem ahol ellehetnének! Nem is tudom, hm még soha nem is pisilt le egy kutyám sem... És nem milliárdos vagyok aki otthon ül, dolgoznom kell szóval majd ha idág eljutottál akkor p*fázz itt nekem!

Amúgy meg tele van ilyen dominanciás kérdésekkel az oldal, nyugodtan vissza lehet keresni, jó módszerek ajánlottak.

2010. febr. 17. 00:55
 18/42 anonim ***** válasza:
19%
Hát jó illat lehet nálatok. Minek tartasz bent kutyát? Vagy te ólban laksz?
2010. febr. 17. 02:45
 19/42 anonim ***** válasza:
35%
nevetségesek vagytok páran... a kutya az csak kutya... nevetséges hogy ölre mentek azért mert dolgoznia kell a kérdezönek. de ha meg nem tudja megvenni a drága kutyakaját akkor az a bajotok pff
2010. febr. 17. 03:32
 20/42 anonim ***** válasza:
67%
Ő a főnök,és igen is segít az ivartalanítás főleg az Ő korában!
2010. febr. 17. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!