Kutya, vagy macska?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok? És miért?2015. márc. 22. 20:02
1/13 anonim válasza:
Állatok>> Kutyák kategóriába ilyen kérdést...Egyéb kérdésekbe kellett volna, mert nem kutyás kérdés, hanem kutyás-macskás. Ez így kicsit igazságtalan...(egyébként kutyás vagyok, de ennyi erővel macskás kategóriába is írhattad volna, amit én pl kutyásként nem szoktam nézni...)
2/13 anonim válasza:
Kutyát,nem tudom miért igazából,csak már kiskorom óta volt egyszerre több kutyánk is,mindegyik jól tanított volt.
3/13 anonim válasza:
A macskát, valahogy a kutyahús rágósabb.
4/13 anonim válasza:
Uccsó! EZ HATALMAS XD
Egyébként kutyát választanék, mellé macskával :)
5/13 anonim válasza:
olyan kutya ami eltűri a macskákat :D
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az első válaszolónak, hogy belémkötött, remélem, hogy kijavított, most már szebb az élete.
2015. márc. 22. 20:25
7/13 anonim válasza:
Macska, mert nem ugat. xP A kutyákat is szeretem (kivéve, amikor ugatnak).
8/13 anonim válasza:
Én kutyás vagyok, de a macskákat is szeretem. Azért választottam kutyát, mert többet lehet vele foglalkozni, gondozni és tudok vele nagyokat sétálni. Egy macskát inkább otthon kell babusgatni meg nagyjából egész nap alszik.
9/13 anonim válasza:
Első vagyok: szívesen, máskor is! Igen, ettől szebb lett az életem. :) Írd ki pár nap múlva ugyan ezt a kérdést a Macskák kategóriába, és nézd meg az arányokat. ;)
10/13 anonim válasza:
Kutya ÉS macska :) Jelenleg csak kutyám van, de imádom a cicákat is. Nagyon mások, mint a kutyák, kevésbé kötődnek az emberhez, de engem mindig lenyűgözött a tökéletességük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!