Mit lehet tenni egy ilyen agresszív kutyával?
Tipikus esete amikor a kutyatartók és a szülők érdekei merőben eltérnek.
Mert szép dolog az állatvédelem nekem is van kutyám szorgalmazom is a rossz körülmények közt tartott álltok mentését. De emellett szülő is vagyok a szomszédba két kaukázusival. Kerítésen méteres lyukak tavaszra gazda sz@rik bele jegyző még magasabbról tesz rá rendőrség meg megkérdezte sérült e személy.
Szóval szép dolog hogy a kutyának joga van élni megfelelő körülmények közt...de az embernek is a saját telkén ügyebár. És értem én, hogy nekem nincs jogom bántani a szomszéd kutyáját (eszembe nem jutott) de a szomszéd kutyája nem tudja, hogy a gyerekem nem vacsora!!!!
Innentől az a helyzet hogy a kisgyermekes család a fejre állhat amíg személyi sérülés nem történik senki semmit nem fog tenni az ügy érdekében.... szép dolog nemde? Ha valakinek van ötlete várom szeretettel!
Állj lesben egy karikással.
Elég csak megijeszteni vele. Hatásosabb mint a sepru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!