Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bélgyulladásos kutyák gazdái!...

Bélgyulladásos kutyák gazdái! Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy 100 yorkis kérdés van már, de tényleg hozzáértőt kérdeznék, akivel fordult elő ilyen!!

10 hónapos yorkim van. Kb 2 hete hasmenése van, lágy a széklete, illetve a székletet körülveszi egy kocsonyás réteg. (ez vastagbél emésztési problémára utal)

Már 3x voltunk orvosnál. 4 féle antibiotikum injekció, plusz gyomorvédő - bélvédő pektines gyógyszer 4 napig, mellé Hill's I/D gyógytáp és rizs. Rendbejött némileg. Majd ahogy visszaálltunk az Acana-ra, újra jött a probléma. Kipróbáltam keverve a yorki Royal Canin táppal, akkor is ugyanaz, lágy kaki meg a kocsonyás réteg.

Mellé még savas hányás reggelente... Pedig 3x eszik egy nap, szétosztva a napi adagot.

Újra doki, most hányás elleni injekció, plusz bélflóra védő, felépítő paszta, és ismét az I/D gyógytáp.

Kértem mellé féreghajtót is, de azt majd csak 3. nap adhatom neki.

A kérdésem az lenne, fordult-e elő valakivel, hogy ennyire akkut bélgyulladásos, emésztési zavaros lenne a kutyája? Ha igen, mivel eteti? Reménykedhetek-e, hogy megygyógyul, vagy örökre ilyen marad már?

2010. febr. 16. 19:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

smecta nevű por kapható a gyógyszertárban.

pont erre van

reggel fél zacsi sonkába szórva, betekerve, és este is ua.

magától megeszi a kutya. 2-4 nap alatt javul, 5-7. nap már kemény aszéklete. max 8 napig napi 1 zacsi adható gond nélkül 2x fél zacsiként.

2013. febr. 11. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!