Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt a kutyák is élvezik vagy...

Ezt a kutyák is élvezik vagy csak az embernek jó nézni?

2010. febr. 16. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen kutyám van, hihetetlen erővel rendelkeznek, ha megnézitek, meg van még erről a kutyáról videó fent, csóválja a farkát, és a végén megvan dicsérve nagyon. Jogos igazatok van nem szabad túlzásba vinni az ilyeneket, de rengeteg olyan hülyeség van még amire megtanítjuk a kutyát, ott van mikor a kutya már labdabu..i, az se semmi. De a kutyának az a lényeg hogy örömet szerezzen a gazdinak és ezért megdicsérje, és így rengeteg mindent megtesznek. Erre is tanítani kell a kutyát, mind minden másra, nem úgy megy hogy ráakasztod a sújt és húzza. Ne szavazzatok le ezért de ez az igazság, a kutya amiért a gazda megdicséri abban örömét leli.
2010. febr. 16. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, 19:24-es. Sajnos egy ilyen okos, erős kutyát ilyen értelmetlen, üzleti célú hülyeségre hasznáálják, mikor sok jó dolgot is csinálhatna. Pl a szomszédom kutyája idomított volt, és ilyen erős, és a gyermekotthonban lakó kis árvákat húzta szánon télen - nekem erről ez jutott eszembe. Annak volt értelme, célja, üzenete, ennek nincs. És a kutya ugyanúgy kapott dicséretet, és boldog volt a sok gyerek közt, és mégis valami értelmeset tett, nem olyat, amiben még kicsit meg is alázódik.
2010. febr. 16. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez sem rosszabb, mint a lóverseny vagy agárfuttatás.
2010. febr. 16. 23:29
 14/16 Winner of Royal Hill ***** válasza:
37%

Ezzel mi bajotok van? Komolyan mondom aki itt szörnyülködik azt falhoz állítanám és fejbe lőném!

Mi baja lesz a kutyának ettől a húzástól?? Az erre edzett kutyák igen is imádják csinálni.

Gonolom aki itt ájuldozik az a p*nanyalójával az ölében gubbaszt a gép előtt.

Ez nem kínzás,nem kutyabántalmazás hanem sport.Akkor a Fekete Laci meg ember kínzó,mert Ő is és a fia is eszméletlen súlyokat hoznak-visznek,cipelnek,emelnek,gurítanak???

És akkor mi van,ha pénz is van benne? Ma miben nincsen pénz?Minden arról szól! Gondolkozni kellene egy picit,szerintem.

2010. febr. 17. 11:16
 15/16 Akiteki ***** válasza:

Az agárfuttatással meg mi bajod?

Láttál már egyáltalán olyat?

Vagy voltál szánhajtó versenyen? Esetleg ilyen power versenyen? Én mindhármon voltam.

Meg vannak őrülve érte a kutyák. A szánhúzó versenyen a hangod nem hallod, mert mindegyik balhézik, hogy induljon már. Az agarak akkor is rohannának, ha csak a pálya széléről nézik. A pitek meg egymást lökik félre, hogy befogják már őket a kocsi elé.

Nem csinálnák olyan sokan, ha a kutya nem akarná.

Amelyik utálja, az simán leül és beveti a "hagyjatokbékén" pózt.

2010. febr. 21. 02:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Irtam már választ,és azt irtam benne,hogy igen is jót tesz nekik,hisz levezetik az erőjüket. Ez egy sport. Inkább azokat kéne elítélni akik egyáltalán nem foglalkoznak a kutyáikkal,láncra verik őket stb. [link]

Nézzétek meg;)

2010. febr. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!