Ezt a kutyák is élvezik vagy csak az embernek jó nézni?
Ezzel mi bajotok van? Komolyan mondom aki itt szörnyülködik azt falhoz állítanám és fejbe lőném!
Mi baja lesz a kutyának ettől a húzástól?? Az erre edzett kutyák igen is imádják csinálni.
Gonolom aki itt ájuldozik az a p*nanyalójával az ölében gubbaszt a gép előtt.
Ez nem kínzás,nem kutyabántalmazás hanem sport.Akkor a Fekete Laci meg ember kínzó,mert Ő is és a fia is eszméletlen súlyokat hoznak-visznek,cipelnek,emelnek,gurítanak???
És akkor mi van,ha pénz is van benne? Ma miben nincsen pénz?Minden arról szól! Gondolkozni kellene egy picit,szerintem.
Az agárfuttatással meg mi bajod?
Láttál már egyáltalán olyat?
Vagy voltál szánhajtó versenyen? Esetleg ilyen power versenyen? Én mindhármon voltam.
Meg vannak őrülve érte a kutyák. A szánhúzó versenyen a hangod nem hallod, mert mindegyik balhézik, hogy induljon már. Az agarak akkor is rohannának, ha csak a pálya széléről nézik. A pitek meg egymást lökik félre, hogy befogják már őket a kocsi elé.
Nem csinálnák olyan sokan, ha a kutya nem akarná.
Amelyik utálja, az simán leül és beveti a "hagyjatokbékén" pózt.
Irtam már választ,és azt irtam benne,hogy igen is jót tesz nekik,hisz levezetik az erőjüket. Ez egy sport. Inkább azokat kéne elítélni akik egyáltalán nem foglalkoznak a kutyáikkal,láncra verik őket stb. [link]
Nézzétek meg;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!