Szerintetek melyik a cukibb kutya: BICHON BOLOGNEESE VAGY A MOPSZ?
Figyelt kérdés
#ulkhui
2015. márc. 20. 19:02
4/8 anonim válasza:
Két olyan különböző kinézetű kutya, hogy nem is lehet összehasonlítani. Akinek a pelyhes kicsi fésülős kutyák a kedvencei az a bologneset fogja mondani, akinek a vicces, gödröcskés, bohókás kutyák, annak meg a mopsz a cukibb. Az én ízlésemhez a bolognese áll közelebb:)
5/8 anonim válasza:
Teljesen más a jellemük és küllemük is. Nekem mopszom van, de a bichon is tündéri.
6/8 anonim válasza:
bolognese cukibb szerintem
a mopsz csunya
7/8 anonim válasza:
Nekem a mops a befutó..természetre is nagyon jó meg külleme is..ahova költöztúnk nem sok volt mindenki megcsodàlta mindig.most bulldogunk van és még egy olyan sràc is kedveli aki kutyaszőr allergiàs..mondtam majd ràhagyom ha edzőtàborba megyek még mondta is hogy rendben :) kis szeretgetnivalóak..
Nekem azok a kis fehér hombocok azért nem jönnek be mert a szemúk alatt mindig besötétedik a szőr (csipa)
8/8 anonim válasza:
Mopsz
Gondozni is könnyebb, és a természete is jobb!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!