Milyen kis termetű kutya jó lakásba? Ami kevesebb mozgást igényel?
Ajjaj, tudatlan leendő kutyagazdi a láthatáron. Már elnézést.
A kistermetű kutyáknak is LEGALÁBB 3x1 óra séta, a legkisebbnek is. Alomra nem lehet szoktatni, mert nem macska. Legyen inkább macskád.
A kutya nem csak "veszek egyet azt majd ellesz a lakásba mer' mé' ne", azzal foglalkozni kell, márpedig úgy látom nálad ez nem lenne meg.
A cavalier elég nagy termetű kutya
Faacebookon találsz csivava mentő csoportot, nagyon sok kis állatot lehet örökbe fogadni, akár olyat is aki már alomra van szokatva. :)
Elöző vagyok
Sok közülük már annak is örül ha enni kapnak nem hogyha még foglalkozol is vele, ráadásul valószínűbb hogy nem rágnak majd szét semmit meg nem csinálnak rosszat mert ök már félnek attól hogy hibáznak és ismét eldobják őket :)
Hidd el az ilyen kutyák a leghálásabbak :)
Ne szoktasd alomra, mert a kutyának tök természetellenes a saját helyére csinálni. Meg ez nem macska ám, hogy elkaparja, szóval ne legyenek illúzióid, szarszag lesz a lakásban. Ellenben ha leviszed háromszor egy nap, nagyjából egyenlő időközönként, semmi baja nem lesz, a legtöbben így tartanak kutyát lakásban. Persze ha valami extramini förmedvényt választasz, azt inkább 4-5-ször kell vinni a mogyorónyi hólyagjával. Szóval ha már kiskutya, akkor inkább egy nagyobbacskát válassz, azok kevésbé pörgősek is, meg tovább is bírják egyedül.
Mondjuk azt én sem értem, minek neked kutya, főleg úgy, hogy a már meglévővel sincs olyan kapcsolatod, hogy magad mellett akard tudni. Ezekből nem szoktak jó dolgok kisülni; ha neked nem hobbid a kutyázás, meg nem alakítasz ki tényleg mély kötődést az ebbel, akkor szerintem nem kell erőltetni. Vegyél macskát, vagy bármilyen kisebb állatot, aminek igénye sincs ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!