Le akarom szoktatni a kiskutyámat az ölbenlevésről, de jót teszek ezzel?
Miért kéne leszoktatni róla? Engem sosem zavart és semmi hátrányát nem látom.
Egyébként ekkora kutyánál teljesen normális, hogy így kötődik. Az enyém is a lábamon aludt napközben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6680555-kolyo..
Itt a kêrdésem,ahol ezt javasolták többen is.
Az én kis keverékem is imád az ölemben lenni, ott aludni.
Érző lények, kell nekik a szeret :)
Hát, nem tudom, mi meg most 3-an írtuk, hogy semmi hátrányunk nem lett belőle. Hozzáteszem nem vagyok felelőtlen gazdi. Rendes, okos kutyám van, rendszeresen eljárunk vele túrázni, nyaralni, sétálni és kutyasuliba is járunk, tehát kutyának tartom, nem plüss játéknak vagy kiegészítőnek.
Az más, ha magadtól veszed állandóan ölbe és úgy hurcibálod mindenhova, de az, hogy néha ott van...
De ha mindenáron le akarod szoktatni, akkor fokozatosan tedd, tehát először mondjuk csak rakd magad mellé és úgy simogasd, aztán üljetek le a földre, melletted a kutya stb és így tovább. Le fog szokni róla egy idő után.
Az más kérdés, hogy én pl imádom mikor hideg téli estéken mellém bújik és ott szuszog hozzám gömbölyödve. Ha a földre lenne parancsolva biztosan nem csinálná.
:)köszi mindenkinek :)
Engem nem zavar. Már hogy zavarna? Imádom amikor elalszik az ölemben. Csak ő az első kutyám, és jól szeretném csinálni. Így is sokat simogatom, de akkor nem erőltetem tovább, megyek és felveszem az ölembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!