Új kutya nekimegy a réginek mit tegyek?
Kispalike, általában egyetértek veled, de ebben az esetben nem jó példát adtál, hiszen nem vagyunk mi kutyások egyformák, vagyis lehet, hogy simán elbír valaki egy normál habitusú "egyszerűbb" kutyával, mivel a Gazdi alaptermészete is ilyen ezáltal nagyszerűen megvannak.
De ha - mint ahogy a kérdező is felvetette - ilyen eset áll fenn nehezen tudom elképzelni, hogy kézben tudja tartani a helyzetet ilyen körülmények és ilyen habitussal.
(ui: bár tetszenek a staffi és egyéb keményebb kutyák soha nem jutna eszembe ilyet tartani, ugyanis az én habitusom nem megfelelő erre:)
ma 08:28
Mindkét kutyát nevelned kell. Ha a kicsi morog, azt sem kell megengedned. Nincs különbség új és régi között. Mindkettőt meg kell tanítanod a másik elviselésére.
Figyeltem arra, hogy ne az süssön a mondanivalómból, hogy harci kutya, netán megbélyegzett véleményem van.
Szerintem sikerült, de szerinted mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!