Sok, kertben élő kutya miért ilyen agresszív idegbeteg?
Elmegyek egy kisebb utcában egyenesen, aztán a kertekből a kutyák máris rohannak a kerítésekhez hogy vadul ugassanak, annyira, hogy jó hogy szívrohamot nem kapnak már vagy agyvérzést a nagy ugatásban.
Amikor én csak ott megyek az utcában, és egyáltalán nem akarok átmászni a kerítésen. Ezek meg már akkor ugatnak mint a vadállat, fülsiketítő hangon.
Lehet, hogy hozzád hasonló ember kötekedett vele. A mi kutyánk a biciklis svédeket útálja, az előző kutya is gerjedt rájuk. Csak ezek a dolgozni nem akaró tudatlanok nem tudták, hogy kamera van a háznál, így szépen vissza tudtuk nézni, hogy kötekedtek a kutyákkal..
Amúgy pont valamelyik nap kint voltam a kertbe, mikor jött egy biciklis egy kisbabával, mondtam egyből a kutyámnak, hogy nem kell..És nem is ugatta, csak nézte őket.
Plusz az is jellemző a miénkre, nem is kicsit, hogy ugatja az idegeneket, de ha beljebb kerül, és mi barátságosan üdvözöljük, kb. 10 perc múlva kidől neki, és kéri, hogy simogassák a hasát:D De előtte 10perccel még kinézetre szét akarta kapni :D
Csak szimplán védi a területét. Szakember segíthet abban, hogy ha beengeditek az idegent, ne támadjon, hanem figyelje a gazdái reakcióját, és abból induljon ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!