Bűzmirigy kinyomásért 2500Ft? Ti mit tettek volna?
Múltkor írtam ki egy kérdést, hogy kinek mennyibe kerül egy bűzmirigy kinyomás. Sok válasz jött. Sokan írták, hogy 500-800Ft. Max egy ezres.
El is vittem a dokinkhoz, de én balga nem kérdeztem rá, hogy nála mennyi. (Eddig mindig korrekt volt, ahogy utána néztem a dolgoknak.) Kinyomta. Jött is szegénykémből a cuccos rendesen. :(
Aztán kérdeztem, hogy mennyivel tartozom. Erre közli, hogy 2500Ft. Majd' se**re ültem. Kifizettem és haza mentünk.
2 hónappal később megint mentünk. Akkor a kolléga nője rendelt épp. Nem is nyomta ki a bűzmirigyét, csak úgy csinált. A kutyámnak nem fájt, nem éreztem a szagot és ahogy haza értünk (ekkor jöttem rá hogy átvert)megint a fenekéhez kapkodott és nyalta az ánuszát. Ugyan olyan büdös volt, mint mielőtt elindultunk otthonról.
Nem voltam tájékozott, most már bánom, de azt gondoltam, majd ő tájékoztat.
Ti mit tettek volna a helyemben?
A másik utcában nyílt egy másik állat orvosi rendelő. Nézzük meg inkább azt?
Járjunk inkább oda, ha jó? Vagy csak bűzmirigyet nyomatni? Mi lenne a jó és etikus?
A kutyámnak ingyen megcsinálta a dokinő.
Fogott egy kisebb adag szalvétát és megnyomta a seggénél. Te is ki tudod nyomni ha akarod.
Nekem is így csinálta a doki, csak hát nem ingyen, sőt...
Nem szeretném én kinyomni neki. Mindenhol azt írják, hogy orvossal a legjobb.
A bűzmirigy feltöltés általában mennyibe szokott kerülni? És meddig jó?
Voltunk a másiknál. Egy ezrest kért (számlát is kaptam). A bűzmirigy feltöltést nem ajánlotta. Mert úgy tűnik kezd használni a új étrend. Még várunk.
Oltatni is ott voltunk. Minden rendben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!