Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi lenne a maximális...

Mennyi lenne a maximális összeg amit kiadnátok egy kutyáért?

Figyelt kérdés
Fajtától függetlenül. Mi az a pénzösszeg amennyit kiadnátok egy kiskutya megvásárlásáért?
2015. márc. 10. 23:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%
Azt a 3 millió forintot már sokallom bármilyen fajtatisztáról legyen szó... mit tud az a kutya, amit a többi nem, hogy ennyibe kerül?
2015. márc. 11. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:
44%
Az egyik egy fekete Európán kívülre importált nj volt, 3 éves, kiképzést kapott mint rendőrkutya és a törzskönyve is nagyon ott volt. Elnézést, újraolvastam a kérdést és látomcsak kölykök jönnek szóba. A másik az is nj kölyök és egy kis kompromisszum csak ahelyett amit akkor kötnék ha máshol vásárolnám meg a kölyköt. Van egy határozott elképzelésem a fajtáról és talán az sem lehetetlen,hogy tenyészteném később. Csak egyelőre még nem jöttem rá hogyan lehetne tenyészteni őket úgy hogy sikeresen mert például elválik a munka és a show vonal s ez nem tetszik illetve hogy hogyan ne legyen anyagi csőd. Bocsi picit off.
2015. márc. 11. 16:51
 23/28 anonim ***** válasza:
46%
2-3 százas, de egyetlen fajtára csak, mivel az az álmom. Amúgy menhelyit hoznék.
2015. márc. 11. 17:09
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
Álomfajtámra közel másfél évtizedet vártam, melynek (illetve az adott színváltozatnak) az alsó ára 300.000 ft. Annyiért vettem én is a kis csodakutyát, de ha 1-2 százassal többe került volna, akkor is vártam és dolgoztam volna még, csak hogy egyszer ,,valóra válhasson"... Mindazonáltal 5-600 ezer ft felett már nem feltétlenül vennék kutyát. A minimum 300 viszont szerintem tökéletes szűrőár is egyben, kiszűri a komolytalan, hirtelen fellángolásból ezt a fajtát akaró embereket, ami már csak abból a szempontból is előnyös, hogy természetét tekintve sem való a legtöbb embernek, hacsak nincs napi több órája aktív foglalkozásra vele...És bizony, ha nem elég szerelmes a fajtába, nem is fogja tudni elviselni a nem mindennapi dolgait, ezáltal a kutya is, a gazda is csak rosszul jár. Nekem Ő minden pénzt megért, most már, a gazdijaként természetesen hatalmas eszmei értéke van, családtag ő is - tehát most már a piaci értékét felesleges is nézni, mert a világ összes pénzéért sem adnám. De mellette vannak keverék kutyáim is, akiket legalább annyi szeretettel és gondoskodva nevelek és tartok, ahogy a kis ,,dreambaby-t".
2015. márc. 11. 23:14
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kutyus fajta, amit imádok, és nagyon szeretnék, de egyre inkább azon gondolkodom, hogyha egyszer megtehetem, inkább fajtamentőktől fogadnék örökbe egy ilyen fajtájú vagy fajtajellegű keverék kutyust.

Vagy egy sima menhelyről egy "közönséges" kis kutyulit, azt is nagyon szeretnék.

Nem azért, mert nekem az álomebem nem érne meg egy valag pénzt, hanem mert annál sokkal többet megérne nekem megmenteni egy kutyust.

2015. márc. 12. 13:05
 26/28 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem tök vicces,egyben felháborító, hogy valami nyomoronc lepontozott mindenkit, aki kiadna akár többet is, mint 30 ezer forint egy kutyáért. Most véleményeket miért kell lepontozni?

Ha valakinek nem tetszik ez a hozzáállás, akkor ne olvasgassa a kommentek, és akkor nem lesz min felhúznia magát....

2015. márc. 12. 14:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem csak őket pontozta le valaki, hanem majdnem mindenkit. Ilyenkor szokták mondani, hogy itt járt a lepontozómanó.
2015. márc. 12. 15:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi értelme a pontozásnak,úgyhogy nem kell vele foglalkozni.
2015. márc. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!