Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi a maximum összeg, amit...

Mennyi a maximum összeg, amit egy hobby kutyusért kiadnátok?

Figyelt kérdés
Tehát úgy, hogy tényleg csak házikedvencnek, családtagnak szeretnétek, és nem kiállításra, tenyésztésre, munkára.
2009. aug. 21. 18:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
8-10.000.-Ft-ot
2009. aug. 21. 18:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Hmmm....
2009. aug. 21. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pont ezekre szeretném (munka, tenyésztés). De ha csak kedvencnek kellene akkor is annyit adnék érte amennyit a tenyésztő mond. Nekem fontos a kutya egészsége. És mi van ha később annyira belejövök, hogy kutyázni akarok komolyan? Mindegy, szóval nem spórolnék a kutyán, ha nem lenne elég pénzem akkor gyűjtenék/lemondanék róla/várnék amíg lesz pénzem.
2009. aug. 21. 18:48
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha fajtatisztát akarnék,akkor annyit,amennyibe a tenyésztőnél kerül,attól függetlenül,hogy nem kiállításra lesz.

De ha tényleg csak hobbyra akarnám,akkor inkább keveréket hoznék a menhelyről.

2009. aug. 21. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Menhelyt azért nem mondtam, mert álmaim kutyája épp egy fajtatiszta kutya. De az tervben van, hogy egyszer meglátogatom ennek a fajtának a mentőit, és onnan hozok ki a törzskönyves mellé. Mert szeretnék segíteni álmaim kutyafajtáján.
2009. aug. 21. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

harmadik vagyok:

A másodiknak: Meg szabadna-e tudni,hogy mi álmaid kutyafajtája? :)

De ezt ne vedd sértésnek,csak kíváncsi vagyok. :))

Az enyém a cane corso és a beagle.

2009. aug. 21. 18:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Második, én is teljesen így gondolom! Nekem is az egészség volt a legfontosabb, úgyhogy mindegy volt mennyi a kutya (illetve a kutyák, mert 3 van).
2009. aug. 21. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
A mudi az én álmaim kutyája. Meg a dobermann. De fajtamentőket csak a mudinak néztem, onnan majd szeretnék egyet.
2009. aug. 21. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

Hobby kutyáim (akik már ivartalanítottak) 180 és 220 e forintba kerültek.

Bár nem akarok tenyészteni, de szép és egészséges kutyákat akartam. Nagytestűek, meg is esznek még havonta 30 ezer forintot. Plusz orvosi ellátás. Ha ezt biztosítom nekik, akkor az árukon sem spórolhatok.

2009. aug. 21. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Én elmennék egy menhelyre, és választanék!!

INGYEN!!!!

2009. aug. 22. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!