Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi a maximum összeg, amit...

Mennyi a maximum összeg, amit egy hobby kutyusért kiadnátok?

Figyelt kérdés
Tehát úgy, hogy tényleg csak házikedvencnek, családtagnak szeretnétek, és nem kiállításra, tenyésztésre, munkára.
2009. aug. 21. 18:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyílván akkor nem neked szólt a kérdés... Akkor menj menhelyre és válassz onnan, a kérdés NEM erre vonatkozott!!!
2009. aug. 22. 02:20
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Első vagyok. Ki pontozott le nullára és főleg: MIÉRT? Most sok, vagy kevés a 8-10.000.-ft.?
2009. aug. 22. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Én 150000 vettünk Westiet szukát mert nekünk fontoss hogy a kutya egéséges legyen!Ivartalanítva van így biztos nem lesznek kölykei mert sok kóbor kutya van a körzetünkben
2009. aug. 22. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
93%
Amennyit az adott menhely kér érte. A sajátomat 5000-ért hoztam három éve. Aki ennyit sem tud kifizetni, az ne tartson kutyát, mert akkor miből fogja etetni, oltatni, gyógyíttatni?
2009. aug. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!