Tényleg így fialnak a kutyák?
2006-ban halt meg az egyik kutyánk, előző évben még fialt, de érdekes módon csak egy kutyát. Ezt érdekesnek is tartottam, hogy lehet az, hogy az előző években 4-5 kutya született akkor meg csak egy. Erre azt a választ kaptam, hogy az öreg ebeknek már csak egy kölyke lehet. - Bele is nyugodtam, gondoltam, hogy ez ésszerű. (8 éves voltam)
Ez tényleg így van vagy jól átvertek? Elég szörnyű bele gondolni, hogy csak a szerencsén múlt, hogy épp nem egy másik kutyát hagytak meg.
A kutyád minden évben ellett? Csak mert akkor elég rendesen kizsigereltétek szerencsétlen állatot...
Normális ember 6-7 éves kutyát már nem fedeztet.
"Elég szörnyű bele gondolni, hogy csak a szerencsén múlt, hogy épp nem egy másik kutyát hagytak meg."
Ezt a mondatot csak én nem értem?
úgy érti, hogy a többi kutyát valószínűleg elásták, nem hagyták életben, csak a gyereknek hazudták azt, hogy egy született csak
nem biztos, hogy ez történt, kérdező, megeshet, hogy egyszer van 5 kölyke, másszor meg csak egy, még a magas alomszámú fajtáknál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!