Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány napra fialnak a kutyák?...

Hány napra fialnak a kutyák? Túlhordhatja a kutya is?

Figyelt kérdés
A kutyám hasas.Tegnap volt kerek két hónapos.Amikor együtt volt a fiuval 27.-e volt.Én két hónapra számoltam ki,de tegnap volt 27,és még "egybe" van.Semmi jele a fialásnak.Én azt is tudom,hogy aznap amikor fial,nem eszik,vagy csak keveset.Hát ez nem igaz most rá:) Mikorra várható?
2008. dec. 28. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63 nap az átlag. Elötte vagy utána 1-2 nap még belefér.
2008. dec. 28. 15:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:) akkor még van egy két nap hátra:)
2008. dec. 28. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Szívesen! Észre lehet venni ha közeledik a dolog mert megváltozik a viselkedése, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Behúzódik a helyére ahol elleni fog, erőssen liheg, nyugtalan.
2008. dec. 28. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
zárd be egy olyan helyre ahová majd fialni fog mert lehet hogy kapar egy gödröt és oda fial és a kiskutyák megdöglenek a porban vagy ha kint ellik meg akkor megfagyhatnak a kicsik ilyenkor
2008. dec. 28. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:
69-63nap a vemhesség.jó ha reggel és este megméred a hőmérsékletét(végbélben)kend be vazelinnel.mert a kutyák höje ált.38.6 fok,szülés előtt leesik 37fokra.ezért kell 2szer mérni,hogy elcsípd amikor leesik neki.az én kutyám most félidős,én január 27.körülre számoltam.milyen kutyusod van?ne hagyd semmiféleképpen egyedül az elléskor.sose lehet tudni mikor kell éppen segíteni,vagy állatorvoshoz vinni.ha benti kutyus,csinálj neki egy dobozt,amibe szülhet.(ezt már pár hete kellett volna,h beleszokjon)tegyél bele fertőtlenített rongyokat,amit ki tudsz mosni utána.ha kérdsed van irj privibe,mert elméletben már nagyon felkészültem!
2008. dec. 28. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
bocsi,59-63 nap!
2008. dec. 28. 16:13
 7/13 A kérdező kommentje:
palotapincsim van,és bent a házban,egy dobozban.már pár napja bent van,igy megszokta valamennyire.Nézem mindig,de semmi fura jel nincsen.
2008. dec. 28. 18:41
 8/13 A kérdező kommentje:
akit érdekelne eladók lesznek:)
2008. dec. 28. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Baromi felelőtlen dolog ám kiskutyákat gyártani ha még azt sem tudod mennyi ideig vemhesek, és gazdik még a fasor végén sincsenek nekik.

persze most biztos ne szóljak bele meg stb.....

gratulálok ;/

2008. dec. 28. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:

OFF/

Gondolom nem a kérdező csinálta fel a kutyát,szóval az apának gratulálj :)

2008. dec. 29. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!