Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Uszkárról vélemény? (:

Uszkárról vélemény? (:

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon edesek szerintem😍😍😍
2015. márc. 3. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Okos,sportos,nem hullik a szőre!
2015. márc. 3. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szépek, aranyosak, azonban csak azok, amiket így nyírnak meg: [link]

Mert ezt a kutyát is úgy el lehet csúnyítani, a "frizurákkal"... Jól megnyírtan nekem tetszik. Okosak, hipoallergének (nem biztos hogy jól írtam), mellesleg elég szépek is. :)

2015. márc. 3. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem remek fajta. Okos, szófogadó, energikus és nincsenek túltenyésztve, szóval nem igazán van örökletes betegség, ami jellemző lenne a fajtára. Bárkinek ajánlom, kezdő kutyatartónak meg főleg :)
2015. márc. 3. 19:39
 5/5 anonim válasza:

Én róla csak JÓT tudok mondani!Mindennél aranyosabb (jó az igaz hogy mindenkinek a saját kutyája a legcukibb :D) és hát valljuk be nagyon okos is, elvégre a 2. legokosabb kutya a világon.Most hogy meséljek egy kicsit a mi kis uszkárunkról is...:

Mi nem nagyon tanítottuk csak ilyen alapokat de 1-2 nap alatt megtanulta és mindig akár jutalomfalat nélkül is teljesíti a feladatot.Mi 2 szintes házban lakuk és az emeleten alszunk...Nem szerettük volna ha a mi kis toy uszkárunk feljönne ezért nem engedtük hogy feljöjjön.És ő ezt meglepően nagyon jól tűrte.A mai napig sem próbálkozik feljönni.Órákig tudnék még róla jó és aranyos dolgokat mondani de az nem biztos hogy mindenki érdekelne..:D Szóval én csak ajánlani tudom, főleg ha vannak gyerekek mert a kisebbeket egyszerűen imádja :)

2015. ápr. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!