Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törpe uszkárról mi a véleménye...

Törpe uszkárról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

kis kutyát szeretnék és nekem nagyon tetszik a törpe uszkár.

vélemény vagy bármilyen tapasztalat erről a kutya fajtáról??

2012. máj. 10. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én imádom őket. Egyik álmom majd, hogy dobermann mellé lehessen egy uszkárom(én toy méretűt akarok). :) Okosak, tetszik, hogy akármikor hajlandóak tanulni, még a törpét is lehet túrázni vinni :)
2012. máj. 10. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek volt, nagyon okos, hűséges kutyusok. Ápolásuk sem nehéz és nem nagyon hull a szőrük. Könnyen taníthatóak és a természetük is kedves. Én ajánlom csak.
2012. máj. 10. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem törpém van 3 éve, imádom, most középfokúzunk a kutyasuliban.kicsit babrás a szőre, de az egx amit ellene tudok mondani. Nagyon okos, egy könnyeb trükköt 2-3 perc alat megtanul, imád az ember közelében lenni. Alkalmazkodik a mozgásodhoz, napi rutunodhoz. Ha úgy van, egész nap melleted fekszik, viszont órákig is bír sétálni. Ha kölyökként hagyod elkanászosodni, makacs eb lehet belőle, mint minden fajtánál, de ő az inteligenciáját képes nagy hülyeségekre használni, gondolok itt arra, hogy bármit megtesz, hogy magára hívja az emberek figyelmét. :) Ha bármi kérsésed van, írj nyugodtan.
2012. máj. 10. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, és csak ajánlani tudom, első kutyának is :).
2012. máj. 10. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Mármint a szőre sem szól ellene, mert nem hullik, csak igényli a két, három havi kozmetikázást.
2012. máj. 10. 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem törpe uszkárom van és imádom! Ami jó benne, hogy egyáltalán nem hullik a szőre! Az enyém igazi kis királylányként viselkedik.. kikerüli a pocsolyát és ha nem muszáj a sárba sem megy be!
2012. máj. 10. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem 14 évig volt hű társam egy törpeuszkár,tökéletes kutya volt,nagyon gyorsan tanult,és mindig az ember közelébe akar lenni:) Nem volt valami aktív az igaz,de nem is erre akartuk tartani,de ha úgy volt eljött velünk túrázni azt is nagyon élvezte:) tökéletes kutya volt:)
2012. máj. 10. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Méltatlanul elfeledett fajta, nagyon jó természetűek, és nagyon okosak.

Nekem mondjuk a közép uszkár jobban tetszik, de ez ízlés dolga:) Egyébként csak ajánlani tudom.

2012. máj. 10. 22:28
 9/9 Csoki99 válasza:
Nekem most múlt 1 éves a törpe uszkárom akit, Panninak hívnak. Nagyon okos és igazán türelmes, szeretetre méltó kutyus. Nekem mindig az uszkárt ajánlották a kutyaválasztáskor. Nem eszik sokat, de nem mondható beteges típusnak sem. Ha megkapja a kötelező oltásokat akkor nem lesz gond.De viszont ha fajtisztát szeretnél, akkor megbízható tenyészetet válassz!
2012. júl. 12. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!