Miért vették el a befogadóitól ezt a szegény mentett pitbullt?
"Bő fél éve személyes ellentétek miatt Laciék kiléptek az egyesületből"
Itt a válasz.
Ez a másik oldal álláspontja. Szépen megy a sárdobálás, amiben én nem ítélkeznék, mert senkit nem ismerek a szereplők közül, de konkrétan a kutyával kapcsolatban igaz lehet, hogy a saját hülyeségük miatt kellett visszaadniuk.
A kutyák bűnjelnek számítanak egy rendőrségi eljárásban, amíg az eljárás le nem zajlik, nem adhatóak örökbe, a hatóságok pedig addig a Cerberosnál helyezték el a kutyákat. Mivel ez a 2 ember kilépett a Cerberostól (és itt ők hivatkoztak személyes ellentétre, nem a Cerbi), a kutyák visszakerültek az egyesülethez, mivel hivatalosan nekik kell róla gondoskodniuk. Ha érdekel részletesebben, olvasd el az egyik előző válaszoló által belinkelt cikket, vannak benne érdekes dolgok...
Persze konkrétumokat és a valóságot csak az érintettek tudhatják.
Eddig is egy rohadt ellenszenves banda volt a Cerberos de a Facebookos üzenetüktől a gyomrom forog. Tegye fel a kezét, akinek 5-nél több kutyája van, és még nem jelentették fel. Nekem csak 3 van, igaz lakásban, de kaptam már mindent (elviselhetetlen büdös van, a kutyák éjjel nappal verekszenek), amiknek semmi alapja, hiszen emberek járnak hozzám, órákat itt töltenek, valakinek csak feltűnne, ha büdös lenne.
A kutyák karma is nagyon gyenge kifogás, az enyéimé is elég hosszú, mert földúton, nem betonon szoktak sétálni.
Az a rosszindulat pedig, ami árad a közleményből... Hát ezek után is messze elkerülöm ezt az iskolát.
Lehet abban igazság, amit írnak, nem ismerem a másik felet, de a nagy része humbugnak és kitalációnak tűnik, ráadásul gyomorforgató stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!