Apum bejelentette valamelyik nap hogy vett egy kiskutyát...nekünk van egy labradorunk, amit tesóm kapott, csak addig volt jó neki is míg kicsi volt így anyumékra maradt...ő is lent van a pincében egész nap, sétálni ritkán viszik ki, nem foglalkoznak vele, az udvarról nem lát ki mert mindenhol kerítés van....most idehozta ezt a kis francia bulldogot, ami jelentleg a konyhában van elkerítve kb fél x fél méteres helyen ráccsal, nyüszít, ugat, minden kínja van, apumnak annyi a nagy foglalkozása vele hogy felveszi az ölébe fél órára...néha én megyek oda és simogatom meg vagy veszem ki mert nem bírom nézni...ti mit tennétek a helyemben? én nem akarok beleszólni, mert amúgy utálom apumat, ő is minket, ő magának vette a kutyát, de ezt nézni....lehetetlen...
2015. jan. 18. 11:22
1/9 anonim válasza:
És mi akadályoz meg benne, hogy kividd a pincében lévő kutyát sétálni, vagy hogy játssz a kiskutyával, ha annyira sajnálod őket? Pl. most, picsogás helyett nyugodtan kutyázhatnál...
2015. jan. 18. 11:36
2/9 bollocks válasza:
Emeld fel a segged, és vidd őket sétálni.
2015. jan. 18. 11:38
3/9 A kérdező kommentje:
A labradort én is vittem mindig sétálni, de errefelé sok a kóbor kutya, meg pár idióta gazda póráz nélkül sétáltatja a német juhászait...nem engednek ki egyedül vele, anyumék is bottal mennek mindig vele ha kiviszik, mert múltkor is majdnem nekik rontott az egyik németjuhász...szögezzük le, én szeretem a kutyákat, és foglalkozni is szeretek velük, de eddig nem itthon laktak, csak most kényszerültem haza egy kis időre!
2015. jan. 18. 11:39
4/9 A kérdező kommentje:
A kiskutyát most hozta, még nem lehet kivinni kb 2-3 hétig amíg a veszettség ellenit meg nem kapja....de jó hogy ti így tudjátok hogy mi miért van...
2015. jan. 18. 11:43
5/9 anonim válasza:
De játszani lehet velük. A labradorral is labdázhatsz az udvaron, ha kivinni nem engedik.
2015. jan. 18. 11:46
6/9 anonim válasza:
Nehéz helyzet...
A labradorral tölts el minél több időt, a kertben labdázzatok, klikkerezzetek, a lényeg, hogy fáraszd a kutyát és ne unatkozzon egész álló nap.
A kiskutyának meg az is sokat számít, ha játszol vele, foglalkozol vele, vagy csak a közelében vagy.
Hogyhogy ennyire utáljátok egymást apáddal?
2015. jan. 18. 11:58
7/9 anonim válasza:
Ez majdnem hogy állatkínzás. Szerintem is sokat játssz a kertben a labradorral, ha már nem viheted ki sétálni. Egyébként mennyi idős a labrador?
2015. jan. 18. 14:49
8/9 anonim válasza:
Szerintem ki kellene onnan engedni,végül is így szobatiszta sem lesz.Kezeld úgy,mintha a sajátod lenne,megvãltoztatni egy ilyen felelőtlen szülői magatartást nem tudsz,sajnos.Aki nem tudja,hogyan kell jól bánni egy állattal,a gyerekeivel sem tesz másképp.
2015. jan. 18. 15:12
9/9 anonim válasza:
Amúgy nem a veszettség miatt nem lehet kimenni a kutyának,hanem a kombi oltások hiánya miatt,amik védenėnek a leggyakoribb fertőző betegsėgek ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!