Új gazdát kéne találnom egy neveletlen tacskónak. Szerintetek hol találok neki megfelelő helyet?
problémás kutyáknak sajnos elég nehéz új gazdit találni mert az emberek azt hiszik a kutya a rossz nem gondolnak bele hogy a gazdája volt lusta, hogy nevelje...
speciálisan ilyen állatok örökbefogadás segítése nem zajlik
de ha menhelyre viszed miután nem gondoskodtál róla megfelelően legalább olyat keress ahol nem altatják el
Ha jól olvasom két kutyád van. Amikor eteted őket, lehetőleg minél távolabb legyenek egymástól és elsőként a dominánsabb kapjon enni. Utána minimális ídő különbséggel a másik. Tésztát jobb lenne nem adni nekik, annak nincs tápértéke. Egy olcsóbb tápra kellene átállnod pl.: Dog Chow. Azzal, hogy a kutya mindig követi ( kvázi lesi) minden mozdulatod, azt sugallja, hogy ő a fönök.
Javaslom olvasd el ezt: [link]
Csináld mindig úgy, ahogy le van írva.
Másik dolog: Szerintem ez az a pillanat,amikor nem szégyen szakembert házhoz hívni. Tudom pénzbe kerül, de van elég menhelyi kutya, nem kell növelni a számukat.
Egy domináns kutya hamar kerül az altatási lista élére.
Kicsit olyan sanda gyanúm van, hogy ez a kutya ideggyenge. De tévedhetek én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!