Mit csináljak, hogy maradhasson?
Nem értem miért veszekszik a mamád miatta??
rossz a kutyus?
ha nem akkor könyörögj, kérlelj mást nem tudok mondani arra ha valakik hülyék nem lehet őket meggyőzni
de ha menhelyre viszitek legalább egy olyat bulizz ki neki ahol nem fogják pár nap/hét után elaltatni
Amúgy miért vettétek meg, amikor hozzátok került, a mamád beleegyezett? Mi a mamád baja vele, miért nem szereti?
Ha mondjuk azért, mert nem szobatiszta, tanítsd meg rá. Vagy ha azért, mert ás, akkor le kell róla nevelni... Mi rosszat csinál a kutyus?
Küld el apukádat meg a mamádat kettesben egy menhelyre !
Kéretőzzenek be egy altatásra és nézzék végig a kennelsorokat , majd utánna vigyék be , ha a látottak után is lesz hozzá kedvük !
Nyugodtan mutasd meg apukádnak amit most írtam !
Mert egy fiatal egészséges kutyát menhelyre vinni gusztustalan dolog !
Nem tudom hány éves vagy de olvasd el a Jan Fennel Kutyapszihológia című könyvet , vagy a neten is fent van és azt alkalmazd !
Vigyétek el kutyasuliba !
Ha mindenképpen menhelyre akarják vinni , inkább csinálj róla pár fotót és hirdesd meg , hátha jó gazdira talál , mert a menhelyen nem lesz könnyű neki !
Írj majd hogy mi lett s kutyussal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!