Hülye kérdés az ivartalanításról?
szükséges rossz.
gondolom nöstény a kutyád egy hét éjjel nappali figyelés kell . ha fiu akkor meg észre se veszi. viszont ezzel csak jot tezsel neki.
1. Miért hagynád ott? Mi megvártuk és ébredésnél már be is mehettünk hozzá, hogy érezze, ott vagyunk.
2. Ennyi erővel egyáltalán ne vidd orvoshoz, mert az rossz élmény neki, főleg ha beteg és amúgy is fájdalmai vannak.
3. Tényleg hülye a kérdés.
Nálunk semmi probléma nem volt utána a kapcsolatunkban, sőt az ébredéskor csak úgy tudott megnyugodni, hogy hozzáértem. Még otthon is több óra hosszát ültem az ágya mellett a földön, mert akkor nyugodtan feküdt. A második műtéténél ugyanígy. Mondjuk ő a dokihoz nem utál járni, részben mert egy patika+állatfelszerelés bolttal van egyben, másrészt mindenki nagyon kedves, szereti az embereket. Pedig szurkálták már ott sajnos eleget oltásokon kívül is.
Ők szerintem ezt nem így fogják fel, nem kötik össze, nem fognak hibáztatni :)
Másik példa: az első cicám rettentő félős volt, nem jött oda hozzánk, menekült előlünk. Az ivartalanítás után pár nappal magától az ölembe mászott, alig mertem mozdulni, nem hittem el. És azóta én vagyok a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!