Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ismerkedik minden kivel...

Dreeamworks kérdése:

Miért ismerkedik minden kivel a kutyám? (többi lent)

Figyelt kérdés
úgyértem hogy ha pl sétáltatom a kutyámat bárkit oda enged magához. meglehet simogatni meg minden . de én azt akarom hogykicsit azért tarcsanak tőle. morogjon vagy valami. ne csóválja a farkát, ne akarjon idegenekhez odamenni .hogyan lehet egy kicsit agresszívabbra venni. persze nemkell hogy szét tépjen mindenkit. normális keretek között gondoltam.amúgy (bullterrier pitbull) keverék szuka

#kutya #ismerkedés #tanítás #szuka #barátság #idomítás #csóválja a farkát #bullterrier pitbull
2015. febr. 28. 14:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
meg még olyanokat szokott csinálni hogy álmában remeg néha meg olyan hangot ad ki mintha sírna mint amikor a zebra csinálja azt a fura hangot és olyankor nagyon nehéz felébreszteni . nemtudod ez mitőllehet . gondoltam már bedobom ezt a kérdést is ha már itt vagyok. elhagya ezt valamikor ?
2015. febr. 28. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
valahogyan szoktasd rá pl:ha oda megy húzd el onnan
2015. febr. 28. 15:19
 13/14 A kérdező kommentje:
megpróbálom. köszi
2015. febr. 28. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Közömbösítened kéne az emberekre.Vagyis ne legyen féléjük se barátságos,se agresszív.Mintha ott sem lennének. Kutyasuli segítségével szerintem javíthatsz a dolgon.

De személy szerint én sem bánnám,hogy ilyen a kutyám :) Bár van egy kistestűm aki szintén barátkozós de megválogatja kihez megy oda kihez nem.

2015. febr. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!