Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ismerkedik minden kivel...

Dreeamworks kérdése:

Miért ismerkedik minden kivel a kutyám? (többi lent)

Figyelt kérdés
úgyértem hogy ha pl sétáltatom a kutyámat bárkit oda enged magához. meglehet simogatni meg minden . de én azt akarom hogykicsit azért tarcsanak tőle. morogjon vagy valami. ne csóválja a farkát, ne akarjon idegenekhez odamenni .hogyan lehet egy kicsit agresszívabbra venni. persze nemkell hogy szét tépjen mindenkit. normális keretek között gondoltam.amúgy (bullterrier pitbull) keverék szuka

#kutya #ismerkedés #tanítás #szuka #barátság #idomítás #csóválja a farkát #bullterrier pitbull
2015. febr. 28. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj, hogy normális, kiegyensúlyozott idegrendszerű kutyád van. Az lenne a rossz, ha morogna valakire, aki oda akar menni hozzátok. Miért lenne jó, hogy agresszív legyen? Nem értem.
2015. febr. 28. 14:06
 2/14 A kérdező kommentje:

zavar hogy ilyen nyájas mindenkivel akárkivel elmenne akárhova. úgy értem hogy legyen közömbös az emberekkel.

úgyviselkedik mint egy kiskutya. pedig lassan már 2 éves . minap találkoztam régi ismerősömmel közbe sétáltunk. egyszer megsimogatta onnantól úgy éreztem hogy már az övé kísérte meg minden alig tudtam elcsalni tőle pedig minden jót megkap nem is értem sokat játszok vele meg minde.

2015. febr. 28. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mennyire különböznek az emberek, én pont ezt szeretem a kutyámban :) Semmi gond amúgy, nem azért mondom.
2015. febr. 28. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
ne mond hogy téged nem zavarna hogyha meglát egy embert. utána mintha nemis léteznél számára.
2015. febr. 28. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Örömmel olvasom, hogy már két éves a kutyád. Azt hittem, hogy még kölyök.

Nos, örvendezzél te is: már semmit nem tehetsz.

Bizony-bizony, nagyon okos kutyád van!

Tarcsanak: tartsanak. Így helyes. (Tudom: telorol vok)

2015. febr. 28. 14:49
 6/14 anonim válasza:
kicsit én is ilyen vagyok, bár nem akarom agresszívvá tenni. amúgy az se lenne jó ha megharapna valakit. meg ha nagyon agresszív lenne akkor te se tudnád kezelni.
2015. febr. 28. 14:56
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi-köszi és ismét köszi :)
2015. febr. 28. 14:57
 8/14 A kérdező kommentje:
az is közrejátszhat hogy nem én vagyok az első tulaj ?(de az biztos hogy az utolsó) egy büdös köcsögtől vettem . mert nagyon megtetszett és mert állandóan a fáskamrában tartotta és csak fedeztetésre használta a szívtelen dögje
2015. febr. 28. 15:01
 9/14 A kérdező kommentje:
lehet ezért olan ismerkedős típus ? mert bevolt zárva ?
2015. febr. 28. 15:03
 10/14 anonim ***** válasza:
#4 De, az azért gondolom kicsit zavarna, de ilyen még nem volt. Az viszont határozottan zavarna, ha nem lenne ilyen nyitott az idegenekkel. Én ezt két külön dolognak látom.
2015. febr. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!