Algacsmate kérdése:
Van 1. american staffordshire terrier 3 honapos mult 12 nappal! és hát énszerintem tul kicsi a feje meg hát a teste! és hát a bőr is megvan nyulva rajta! Nagyon! Szerintetek ez átlagos! Egy ilyen kutyánál?
Figyelt kérdés
#segitségeket
2015. febr. 27. 16:29
11/31 anonim válasza:
Aki lepontozott, megkérdezhetem, hogy miért? Vagy már megint a lepontozó-manócskák jártak erre?
12/31 anonim válasza:
Kamu kérdés?
Ihun van egy ring oszt pirkadatkor megmérkőznek az én pittemme .
Ha küzd és győz vagy mássodik akko vértiszta eredeti gyári
13/31 anonim válasza:
Dns vizsgàlat volt? Vagy honnan tudja az orvos, hogy fajtatiszta? Szülőket làttad? Fajtastandarddal tisztában vagy, hogy hogy néz ki egy ilyen idős kölyök?
Mivel eteted? Mennyit mozog?
14/31 anonim válasza:
Eléggé kamukérdésnek tűnik...
15/31 A kérdező kommentje:
hehe na de mitt kell tenni akkor ha pl be van sülve a kutya??
2015. febr. 27. 18:23
16/31 anonim válasza:
Elmondom h mit kell tenni ja elárulod mit jelent az a szó h be van sülve?
18/31 A kérdező kommentje:
hát hogy nem nől semere se!! igen volt dns en!! És tiszta véri
2015. febr. 27. 18:35
19/31 Platypus válasza:
A besült fejlődésben visszamaradtat jelent. Általában szar tartási körülmények okozzák. Minőségi vagy mennyiségi éhezés, súlyos betegség kölyökkorban, nagyon korai vemhesség meg ilyenek.
20/31 anonim válasza:
"hát énszerintem tull kicsi a feje meg hát a teste! és hát a bőr is megvan nyulva rajta! Nagyon! "
"de hát nem kell ahoz törzskönyv hisszen látszik rajta mindenki mondja hogy eredeti!!"
Akkor mi a kérdés tezsvírem? Olyan okos vagy, mint a pícsám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!