Mindig azt írjátok, hogy igényes tenyésztő nem hirdet olx. En, jófogás. On, stb. Akkor kérdezném én. Hol hirdethet egy "igényes" tenyésztő?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 14:06
11/18 anonim válasza:
ma 15:11
Laci , regisztrálj újra, és máris 100 %-on leszel :))
12/18 anonim válasza:
Nem szükséges jó ez a 65% ;))))
13/18 sippara válasza:
Akkor meg pláne ne menjünk össze, mert egész véletlenül "ismerjük" egymást dühöngőből ;)
14/18 SzMHZs válasza:
És tényleg dühöngős :) Na, ezért ne szidjuk a másikat, amíg nem tudjuk ki az, kicsi ez az internet is :)
16/18 anonim válasza:
nem attól lesz valaki jó tenyésztő, hogy van-e honlapja, vagy sincs. Semmi különbség az olx, a jófogás, a fészbukk, és egyéb hirdetési oldalak között. jómagam is hirdettem már ilyen oldalon, de akkor még expressz volt, mert mindenképp itthon akartam tudni a kiskutyákat, és láss csodát, szuper jó gazdikat találtam. Ergo nem az a lényeg, hogy hol hirdet, hanem, hogy ki hirdet, és mit. Amugy szia Laci:)))
17/18 anonim válasza:
Sziasztok írjátok ki a neveteket mert így nem tudom kik vagytok. Ha facen ismerősök vagyunk akkpr írjatok úgy biztos fogom tudni.;))))
18/18 anonim válasza:
Ez hülyeség,éppen hirdethet,csak általában nincs rá szükség,mivel tervezett almok vannak,gazdijelöltekkel.Aki komolyan utána néz,megtalálja a kennelek honlapját,vagy elmegy kiállításokra,azokból jön össze a vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!