Mindig azt írjátok, hogy igényes tenyésztő nem hirdet olx. En, jófogás. On, stb. Akkor kérdezném én. Hol hirdethet egy "igényes" tenyésztő?
Ha valaki valóban törzskönyves, fajtatiszta kölyköt szeretne magáénak tudni, akkor beüti a keresőbe, hogy xy.fajta kennel. Erre kijönnek a találatok, meg nézni további hivatalos fajtával foglalkozó egyesületek oldalán a kennelek listáját, majd ellátogat az adott kennel honlapjára. Érdemes kiállításokra járni ha valaki ilyen kölyköt szeretne, ahol szintén több kennelről is sok információt szerezhet. Megismerik a faját már tartó emberekkel, csoportokkal, közösségekkel, ahol megint csak hozzájuk az elérésükhöz. Az állatorvosnál is lehet érdeklődni elképzelhető, hogy ő is tud mondani. Egy igazán jó tenyésztő nincs ráutalva, hogy "vadássza" a leendő gazdikat, hanem válogat a jelentkezők közül. Elképzelhető, hogy ezért egy-egy kölyke 8 hetes kora után is rajta marad, de azért mert az igénytelen gazdikat kiszelektálja, és nem azért mert nincs elég érdeklődő. A fedezőkanoknak köszönhetően külföldi kennelekkel is összeismerkedik, akik (mivel félig az ő kutyájuktól van az alom) ajánlják ezt a kennelt sőt sokan a saját oldalukon is felhívják a figyelmet az alomra...
A különbség nem a "vásárló" tehát a gazdik oldalán keresendő főleg. Az igényes, valóban erre vágyó gazdik hamar (rá kellene) hogy jöjjenek, hogy hirdető oldalakon nem fognak olyan minőséget találni, amit szeretnének. De ha logikusan belegondol az ember, azért nem egy nehéz rejtvény ez ha te igazán (nem használt, minőségi, megbízható) jó autót szeretnél, te sem az olx és társain fogsz elsősorban keresni...
Díjnyertes papagájt találtam olx-en.... Szerintem igényes tenyésztő volt.
Figula Misi is mondta, hogy Ő nem fogja a multi meg super marketek polcaira engedni a termékeit, mert a fogyasztók úgy is megkeresik majd. Aztán csak lehet kapni a borait a Tescoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!