Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, hogy remeg a kutya?...

Normális, hogy remeg a kutya? SOS! Beteg.

Figyelt kérdés
Pár napja beteg, egy felső légúti valamivel indulhatott, torokgyulladásos tüneteket produkált. Elvittük orvoshoz, mert a bélkutymorgásból habos hányás, abból véres hányás, abból sárgás hányás, abból hasmenés lett. (minden évben kétszer produkálja ezt) Amikor levertebb a kutya remeg, ugyanakkor észrevettem, hogy kissé acetonszagú a lehelete. Az orvos ezt nem érezte, a gyomor és bélrendszeri nyavajájára kapott antibiotikumot, az első szuri után nagyon jól lett. Tegnap este volt. Azonban ma piszkítás után jobban elkezdett remegni, mint eddig szokott. Ezt okozhatja a hasmenés miatti kimerültség? Vagy az acetonszagú lehelettel van összefüggésben? Biztos ami biztos, adtam neki egy kis cukrot, illetve málnaszörpöt, mert azt olvastam, hogy ha leesik a vércukor szint az okozhat remegést.
2010. febr. 13. 11:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, 2 napja nem hányt, eszik-iszik, jókedvű, a széklete normális, azonban ma elkezdett kicsit köhögni, vagyis félrenyelte a vizet és akkor felköhögött egy kis habot, aztán ugazás-morgás után is, de semmi vér nem volt benne. Szedi az antibiotikumot, nincs aceton szaga a leheletének, és attól függetlenül, hogy 3-4 10 forintos nagyságú habot öklendezett koldul veszettül. Még nem mondom, hogy meggyógyult, de jól haladunk. Remélem.
2010. febr. 15. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Továbbra is ilyen gyors gyógyulást kívánok.
2010. febr. 16. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!